-
-
1 Attachment(s)
Jebem vam mater Nordeuse i vašoj logici, za dobru i lošu formu...
Attachment 96552
-
2 Attachment(s)
Obezbeđen prolaz dalje, kao drugi u grupi, i pored remija...
Attachment 96556Attachment 96557
-
1 Attachment(s)
Dominik Bemben, novi napadač Kelta je na 10 utakmica dao 10 golova i upisao 4 asistencije... A faktor 26... :(
Attachment 96558
-
2 Attachment(s)
Liga sampiona, pobjedom osigurano 1. mjesto u grupi, bez obzira na rezultat u zadnjem kolu.
Attachment 96562
Attachment 96563
-
1 Attachment(s)
iako sam video da svi dobijaju igraca preko turneje od 84%, ipak sam se nadao da cu bolje proci od ovoga. bas je mator... :rolleyes:
Attachment 96564
-
1 Attachment(s)
Koliki trol je ovo bio, dovoljno je da kažem da je, od 22 igrača, jedino Pereda dobio 6...
Attachment 96577
-
1 Attachment(s)
Treća utakmica zaredom bez pobede... Kada Nordeus kaže da igrači neće da igraju, oni neće da igraju... Džabe promena formacije i taktike...
I majku vam jebem nenormalnu, kada ćete rešiti problem sa krilima koja se trpaju u sredinu, ako ih gurneš napred, i sa izmenama, koje se ne dešavaju dok ne pomerim random igrača levo desno po terenu???
Attachment 96595
-
2 Attachment(s)
u osmini finala Kupa uspeo da izbacim 15% jacu ekipu i to cak sa 4:0 u revansu. igrao na kontre sa bonusom kondicija ali me je ipak nordeus pogurao. u cetvrfinalu protiv najjaceg u ovom zrebu i ne verujem da cu opet imati algoritam na mojoj strani.
Attachment 96596Attachment 96597
-
1 Attachment(s)
Ma brate, ovo je kurac od igre, kada ti unapred znaš da će, bez obzira na formaciju taktiku i treninge, ekipa samo stati sa igrom u jednom trenutku... Možeš da se jebeš... Već 4. utakmica bez pobede, a bili smo prvi, sa 4 boda prednosti... Igra protežira 4-3-3 formaciju i bilo koju drugu sa 3 igrača u sredini terena...
Attachment 96600