Prvi protivnik Partizana u ligi... Već sam izgubio volju... Sad iz inata ima da tankujem, dok ne budem najjači u ligi, u nekoj od budućih sezona...
Attachment 97666
Printable View
Prvi protivnik Partizana u ligi... Već sam izgubio volju... Sad iz inata ima da tankujem, dok ne budem najjači u ligi, u nekoj od budućih sezona...
Attachment 97666
Op prc. Rekoh ja juče, jedna briga manje u sezoni.[emoji6] Sada mogu da se proser.....
Posle 2:2 kod kuće, pobeda u revanšu. U drugom poluvremenu me je stisnuo samo tako. Nisam centar prešao. U 89' Hassell postiže ovosezonski prvenac za pobedu sa 40 metara i definitivno rešava meč. Odbrana na odličnom nivou. https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...15eadcdfd9.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...2edbcbe157.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...ab895ab3af.jpg
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Kvalitet ekipe mi je 105% i zanimljivo mi je da sam u ligi sampiona proveravajuci kvalitete rivala jedino ja lvl 7 svi ostali su lvl 8??? I u kupu ih ima vise sa lvl 8 nego 7 inace prosle sezone katastrofa kvalitet mi je na kraju bio 124% u ligi 3 mesto u kupu 2 runda i u LS osmina.
Tako da ove sezone tankujem u ligi u kupu da probam da ga osvojim jos nemam kup a u LS da probam 3 da budem u grupi i da osvojim superligu.
A sledece mora tripleta.
Kada imas tim koji zavrsava sezonu sa preko 110% moze da te zreba sa lvl-up timovima ili ako si po rezultatima prevazisao menadzere sa svog nivoa. To je kod mene postalo gotovo uobicajeno jer unazad sezonama zavrsavam izmedju 115-120%. Nemoj misliti da nemas nikakve sanse. Obicno su dosta nezgodniji mecevi protiv 10% slabijih nego protiv 10%-ak kvalitetnijih jer te cesto mogu potceniti.
Imas moju temu u tutorijalima i vodicima ,,Potencijali igraca na osnovu trzisne vrednosti" koja ti moze pomoci da pronadjes najbolje igrace na transfer listi. ;)
PS. Ako ne oboris kvalitet, iako ponovis nivo, opet te moze zrebati sa lvl-up timovima. Moja ti je preporuka da samo nastavis da gruvas tako i ako mozes uci u borbu za ligu, ne odustaj. Ja sam lvl 9, ako smo na istom serveru mozda mozemo menjati igrace. Imam neke veterane koji bi kidali na tvom nivou ali i neke mlade talente koji nisu u planu za prvi tim, a tebi bi legli samo tako. ;)
Izvucena i liga, pogodili kao prstom u *ovno :p
Attachment 97702
Već posle prve utakmice, kada se protivnik provukao, znao sam kako će da se završi revanš, golom za 0-2 u zadnjih 5 minuta... Još kad ti Nordeus, od svih igrača, povredi golmana, a rezervni ti van klupe, spreman za prodaju... Oba gola primamo posle kornera... U 62. minutu protivnik brani slobodnjak Arboledi (to bi bio gol broj 400, da ga je dao)... U tom trenutku brani 5 od 5, u prvoj utakmici odbranio 7...
Attachment 97712Attachment 97714
10% jači protivnik je nagužen, ni kriv, ni dužan... Arboleda stiže do cifre od 402 gola!!!
Attachment 97716Attachment 97718
Jedva do pobede protiv Mirze... U prvom poluvremenu smo imali samo jednu šansu, pa sam krila gurnuo na AMC pozicije...
Attachment 97722Attachment 97724