pozdravljam vracanje razlike izmedju atributa na 20% kao nekada na staroj verziji, ali svi mi imamo dosta igraca koje drzimo u klubu 4-5 sezona i koji imaju nabijene skilove na bitnim atributima. i sta sada? ako ja svojim igracima stavim 6 treninga i ako se kockica zaustavi na vezbi koja ima skil gde neki igrac ima maksimum za taj skil, ne zelim da izgubim taj skil poen. znaci, sad da bili sigurni da nece tom igracu propasti skil poen, mora se raditi individualno sa igracima jer nikada nam nece reci kako igrica funkcionise. dakle, drzati osam igraca razlicitih pozicija koji imaju recimo 3* i sa njima praviti trening bonuse a sa prvom postavom raditi individualno.
i sve tako dok ne dodje vreme za smenu generacije, a onda ce valjda biti sve normalno jer ce igrac kvaliteta 90% imati skilove u rasponu 80% - 100%. ali onda, promeniti strategiju i drzati igrace samo 1-2 sezone pa onda nije ni vazno koji trening se koristi.
ali ja volim da imam igrace brzog razvoja u klubu barem 4-5 sezona sto znaci da bi morao da se zajebavam sa individualnim treninzima a ja zaista nemam toliko slobodnog vremena.![]()

1229Likes
LinkBack URL
About LinkBacks