Em protivnik jači 32%, em skriptuje u njegovu korist... Terajte se u 3 pičke materine...
Attachment 109012Attachment 109014
Printable View
Em protivnik jači 32%, em skriptuje u njegovu korist... Terajte se u 3 pičke materine...
Attachment 109012Attachment 109014
mozda je neko vec pisao o tome ali primetio sam da otkako igram prijateljske umesto treninga u toku dana, da moji igraci vise napreduju preko tekmi nego preko treninga. Sto je i logicno, jer ja uvek koristim isti set vezbi pa se napucani skilovi sporije pune dok algoritam na konto prijateljskih drukcije ( ravnomernije ) puni skilove igracima. Mada, i dalje se vise pune bitni skilovi u odnosu na nebitne, sto onda znaci da se vise dobije preko tekmi nego preko treninga.
steta sto do tog saznanja nisam dosao mnogo ranije pogotovo kada mi ostane samo takmicenje u prvenstvu.
Potpisem akademca od 14 tokena kad ono faktor 18. Mozda je vreme da ukinu akademiju. Ova igra sve vise postaje igranje eventa i popunjavanja albuma sa slicicama a sve manje menadzer. :rolleyes:
Odbijen i drugi napad pratilaca... 7.60 prosečna ocena i jedva 1-0... Drugi je kiksnuo i sad je 4 boda iza...
Attachment 109052Attachment 109054
Moraju nekako da nateraju igrace da bacaju tokene [emoji16][emoji16][emoji16]
Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока
rezime danasnjeg dana: poraz u prvenstvu i pobeda u Ligi prvaka. Ali pazite sad ovo: prvo poraz u prvenstvu kod kuce od slabije ekipe a onda u polufinalu Lige prvaka, protiv egal protivnika pobeda od 6:1! :confused::confused::confused:
jos posle poraza u prvenstvu nisam ni odradio treninge, popravio kondiciju i spremio taktiku, nista! :rolleyes:
njegov golman od 8* je popio sest komada a zadnja linija ocene kriminal. smesno ili tuzno, izaberite. :(
Attachment 109056Attachment 109058Attachment 109060
Ima li neko ko ne igra 4-5-1V ?
Još jedan 4:4 rezultat.. S obzirom da smo gubili 4:2 ovo je ok rezultat..https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...615fc45809.jpg
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka