Hmm, od kad sam odstranio Meznika iz prvog tima i kupio MC-a stvari polako dolaze na svoje mesto. Pre par dana jedva 0-0 protiv istog rivala, u drugom mecu tog dana me je MightyAlex oduvao 3-0. Danas igram protiv obojice opet. Jedva cekam vecerasnji duel sa MightyAlexom u LS da vidim da li zaista radi ova promena.
Послато са Moto E (4) Plus уз помоћ Тапатока
S112 / Level 16 / FK PALILULAC - 14 Leagues - 9 CL - 0 SL - 6 Cups
Appearances: (ST) C. Cutino 515
Goals: (AMR) A. Chavasco 541
Assists: (AML) T. Gras 270
Trophies in the last 5 seasons:
Level 12 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 13 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 14 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1/8
Level 15 / League: 1st / CL: 1/4 / Cup: 1/4
Level 16 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 2nd
stvarno smara sto se mora proveravati dostupnost reklama.
ne svidja mi se sto sada samo sredom mogu da se igraju tekme (album). svaki put cu zaboraviti i propusticu...
inace, prestao sam da podizem igrace nakon sto dodju do 120%. jednostavno, mnogo zelenih za minoran napredak.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Neka idu u persun svi iz Nordeusa jer su napravili algoritam gde je nemoguce dobiti skaut tim ako je iole jednak tebi po snazi. Pa jbte, nema nijednog igraca koji je iznad 130% u odbrambenim atributima, a najjaci u timu sa druge strane ima sut 138%. More mars u tri lepa persuna da idete, drugu sezonu vec forsirate skaut timove. Igra sa dva igraca na sredini i ne mozes ga probiti cetvrti put zaredom u zadnje dve sezone. Sa dva igraca na sredini naspram moja tri, ima bolju kontrolu na sredini od mene i ima veci broj uspesnih dodavanja? WTF? Moj sa 331% suta, tri puta ne moze gol da pogodi iz slobodnjaka koji mu je specijal, a pritom bolji od svih njegovih igraca u ukupnom kvalitetu. Jebo ja tu vasu iskrivljenu logiku. Ovo vise nema dodirnih tacaka sa taktikom, jednostavno favorizuju skaut timove. 4x je primenjena drugacija taktika i formacija i sve moguce je menjano u toku mecava. Kao da igram protiv tima koji je zvezdicu jaci sta god da pokusam, on bolji. Ni +13% bonusa ne vredi da imam znacajnije bolji posed od njega. Mars!
Moral moja najbolja dva igraca pre i posle meca. Kao da su igrali protiv ko zna koliko mocnih protivnika.
Nekada su se ovakvi mecevi dobijali na suvi kvalitet tvojih krilnih igraca i napadaca. Sada, igraci sa 141% i 145% budu utopljeni u sivilo celog tima sa ocenama 6.3 i 6.4. A bar 7 nivoa su bolji u vestinama od njegove prosecne odbrane. Neki konstruktivni komentar? Igracu jos mnogo meceva protiv njega ove sezone.
Last edited by Kole22; 10-20-2018 at 06:04 PM.
S112 / Level 16 / FK PALILULAC - 14 Leagues - 9 CL - 0 SL - 6 Cups
Appearances: (ST) C. Cutino 515
Goals: (AMR) A. Chavasco 541
Assists: (AML) T. Gras 270
Trophies in the last 5 seasons:
Level 12 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 13 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 14 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1/8
Level 15 / League: 1st / CL: 1/4 / Cup: 1/4
Level 16 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 2nd
Da komentarišem da li je to ispravno ili ne, fer i izbalansirano ili šta ti ja znam, ne želim.
#24h
Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk