Promeni formaciju. Ta ti je trenutno u autu.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Printable View
Danas sam docekao protivnika od 75% i nalazio se na 10 mjestu tabele dok sam ja imao 95% apsolutni favorit ali naravno ne moze sve da ide tako dobro kao sto je krenulo
Utakmica zavrsena sa 2:2 sto je nemoguce ali kod igrice je moguce izgleda [emoji16]
Sta reci, koju posluku porati za koga...
Послато са SM-A605FN уз помоћ Тапатока
Stoka nordeusovska... 11 - 8 šutevi u okvir, 6 - 1 rezultat...
Attachment 114510
Uvalili su nam u ligu 20% jačeg od svih nas, nema šanse da mu neko otme titulu...
Attachment 114514Attachment 114516
U ovoj sezoni po prvi put igram visoki presing i bonus odbrana u retkim situacijama kada pratim tekme jer sam hteo da vidim koliko ce ekipa primiti golova u sezoni.Za sada daje rezultata. Kaze asistent posle jedne tekme da smo pritiskali dobro i sekli pasove protivnika. Trosi se vise kondicija ali izgleda da vredi. :p
Attachment 114518
Pobeda protiv bota na 77% i prolaz dalje... A u nokaut fazi nas čeka tim sa levela iznad, na 138%... Jebo vam pas mater...
Attachment 114520
Sisajte kurac smradovi trolaški!!! Na mom terenu, 6% slabija ekipa, koju menadžer ne prati, sa 4 igrača na sredini, protiv mojih 5, ima 56% posed lopte u prvih 45 minuta... A onda moj, u tom trenutku, najbolje ocenjeni igrač dobija dva žuta katrona... Mrš stoko!!!
Attachment 114522Attachment 114524
Partizan juče 3-1, protiv 20% jačeg, danas 1-0, protiv 20% jačeg, a kad treba da se dobije slabiji, nisu motivisani... More mrš u pičku materinu...
To, kako je Partizan trolovan ove sezone, kao da ne igram istu igru, koju igraju Celtic i United...
Attachment 114530