Posle titule osvojen i kup nakon penala.
Attachment 119948
Printable View
Posle titule osvojen i kup nakon penala.
Attachment 119948
Na 7.54 ocenu i 11 šuteva u okvir, samo 1-0, protiv 12. na tabeli... Imali smo ubedljivo najbolju gol razliku i iz utakmice u utakmicu gledam kako Nordeus to topi... Prvi dobio 5-0, treći 7-0... Sisajte mi kurac!!!
Attachment 119950Attachment 119952Attachment 119954
Ma pušite mi kurac!!!
Attachment 119956
Kada u sred utakmice igra stane i krene da računa nešto, a niti je protivnik prisutan, niti si ti nešto menjao, znaš koliko je sati, da Nordeus nešto namešta u taktici protivnika... Celu utakmicu protivnika nigde, a onda da gol u 74. minutu i juri drugi za 2-2... Ma pušite mi kurac!!!
Attachment 119958Attachment 119960Attachment 119962
Pre dva kola +8 u prvenstvu I onda dva poraza, protiv 9% slabije ekipe I danas protiv 22% slabije ekipe, pa je sada komplikovana prica. Previse nordeus steluje rezultate. :-(
To je standardno.
Ja sam ni na nebu ni na zemlji, treća pozicija.
Ne mogu ni osvojiti niti pasti sa treće, pa preko moje ekipe šteluju pozicije za viši rang. ;)
Nabijem na k onog ko je ovo sranje napravio, kad bi ga vidio mor'o bi mu zube sasut.
Kol'ko laže igra pa nije realno.
Drugi na tabeli je ubedljivo porazen kod kuce (1:4) od 8% slabije ekipe pa je razlika ipak +5.
Posle poraza od 22% slabije ekipe u prvenstvu, osvajam Kup na penale protiv 18% jaceg tima. :rolleyes:
Attachment 119970
Evo i ja da se pohvalim kupom ove sezone.
Protivnik u 14 min dobio crveni,nordeus pomogao u pravom trenutku.
Posle toga rutina i pobeda.https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...f3d39bdfee.jpg