Ja napisah da ih dobijam jedva, a ne da gubim od njih.
Mada je ovo sve ukupno postalo sranje jbga.
Ja napisah da ih dobijam jedva, a ne da gubim od njih.
Mada je ovo sve ukupno postalo sranje jbga.
Savezi...cirkus u reziji nordeusa.
Nikad nisam 3 crvena dobio u utakmici a kamoli u prvom poluvremenu. Pa ti sad igraj.
Poslano sa mog SM-G960F koristeći Tapatalk
Kako brate da osvojiš ligu, kad prvi dobija utakmicu 9-0, da 9 golova iz 10 šuteva u okvir, a tebe skriptuje u napadu, protiv 20% slabije ekipe, jedva 2-1 dobiješ... Pa onda opet prvi dobija 1-0, protivniku brani 4 od 4 u okvir, a tebi ST na golu brani 7 od 15 šuteva u okvir, jedva prvi gol daš u 57. minutu...
![]()
Pa majku vam jebem retardiranu!!! Juče mi ST na golu odbrani 7 od 15 šuteva u okvir, a danas mu prvi daje 11 od 14 i prešiša mi gol razliku!!! Džabe Celtic ima 7-8 pobeda u nizu, kad prvi i drugi nikako da kiksnu... Ispašće na kraju da nas je trol protiv poslednjeg na tabeli koštao titule...
U Ligi sam trenutno drugi ali sa cak -11, u Ligi prvaka sam ispao vec u osmini finala ali zato danas osvojen KUP!
Usao sam na pocetku, lupio bonus kondicija i izasao jer nisam mogao pratiti i bolje sto nisam pratio.
Ovaj isti protivnik ( prvi u mom prvenstvu ) me je dobio u ovoj istoj formaciji ( jedan MC igrac bez DMC-a) pa sam stavio na kontre preko krila i uspelo je.
Umesto da DMC dobije dva zuta u prvom poluvremenu, da golman bude nemotivisan, DMC je bio MoM a golman je imao 5 odbrana.
Od 6 udaraca u okvir cak 4 gola sto je u ovakvom mecu protiv egal protivnika sjajan procenat realizacije.
Naravno, moral bio u fulu a posle tekme 11 plavih za max.
![]()
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Osvojen kup, umalo da mi namjeste skriptovanje. Povedem u 1' i to DC u kontranapadu, ali onda primam 3 gola u 9 minuta. Ne mijenjam ništa jer kontam ne treba da se zalijećem ali vraga, vidim ne ide pomaknem naprijed malo DC i MC, čovjeka, napadački, kratki pas. Uspijevam stići rezultat u 84' golom najboljeg igrača ove sezone. Isti igrač postiže gol u 94' i tu je kraj utakmice mada je moj tim napadao i šutirao još nekoliko puta ali njegov golman čak 8 odbrana u utakmici. U svemu sam bio bolji osim efikasnosti (klasično nordeus skriptovanje). Danas u ligi sa istim protivnikom lagano 4:1, kad je poveo 3:1 svašta sam pomislio ali se nisam predao.![]()