Ja napisah da ih dobijam jedva, a ne da gubim od njih.
Mada je ovo sve ukupno postalo sranje jbga.
Ja napisah da ih dobijam jedva, a ne da gubim od njih.
Mada je ovo sve ukupno postalo sranje jbga.
Savezi...cirkus u reziji nordeusa.
Nikad nisam 3 crvena dobio u utakmici a kamoli u prvom poluvremenu. Pa ti sad igraj.
Poslano sa mog SM-G960F koristeći Tapatalk
Kako brate da osvojiš ligu, kad prvi dobija utakmicu 9-0, da 9 golova iz 10 šuteva u okvir, a tebe skriptuje u napadu, protiv 20% slabije ekipe, jedva 2-1 dobiješ... Pa onda opet prvi dobija 1-0, protivniku brani 4 od 4 u okvir, a tebi ST na golu brani 7 od 15 šuteva u okvir, jedva prvi gol daš u 57. minutu...
Dobrodošao za početak.
Svaki nivo kluba ima maksimalan broj gledalaca. To nema veze sa veličinom stadiona. U tvom slučaju je stadion veći od maksimalnog broja. Ni za 3. nivo ti ne treba nadogradnja pa ti je moj savet za sledeću sezonu da ne praviš tu ništa. Imaćeš na nižim novima finansijskih problema, zato polako sa velikim ulaganjima
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Pa majku vam jebem retardiranu!!! Juče mi ST na golu odbrani 7 od 15 šuteva u okvir, a danas mu prvi daje 11 od 14 i prešiša mi gol razliku!!! Džabe Celtic ima 7-8 pobeda u nizu, kad prvi i drugi nikako da kiksnu... Ispašće na kraju da nas je trol protiv poslednjeg na tabeli koštao titule...
U Ligi sam trenutno drugi ali sa cak -11, u Ligi prvaka sam ispao vec u osmini finala ali zato danas osvojen KUP!
Usao sam na pocetku, lupio bonus kondicija i izasao jer nisam mogao pratiti i bolje sto nisam pratio.
Ovaj isti protivnik ( prvi u mom prvenstvu ) me je dobio u ovoj istoj formaciji ( jedan MC igrac bez DMC-a ) pa sam stavio na kontre preko krila i uspelo je.
Umesto da DMC dobije dva zuta u prvom poluvremenu, da golman bude nemotivisan, DMC je bio MoM a golman je imao 5 odbrana.
Od 6 udaraca u okvir cak 4 gola sto je u ovakvom mecu protiv egal protivnika sjajan procenat realizacije.
Naravno, moral bio u fulu a posle tekme 11 plavih za max.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522