Last edited by MNK Kaskada; 07-20-2019 at 01:13 PM.
Ja uvek najgore prođem protiv prijatelja... Naročito, ako nisu prisutni...
Dva poraza u poslednja dva kola i zdravo titulo... Danas direktan duel za prvo mesto, treba nam pobeda... Primili prvi gol iz kontre... Stisli ga žestoko i izjednačili u 76. minutu... Žestok pritisak do kraja, a onda, umesto da damo bar gol iz par zicera, Nordeus povredi njegovog AMC, uđe rezerva i iste sekunde da gol... To mu je, btw, tek drugi gol u karijeri... Drugi smo, sa 42 promljena gola... Kevu, ćaleta, familiju, ovo, ono... Od 17-18 kola gledam kako se sve namešta da Roks uzme titulu iako je bio daleko iza...
Ubacim 3 zamene, oni redom dobiju ocene 5.6, 5.7 i 5.8... A njegov jedan uđe prinudno, u 88. minutu i da gol... Sve vam jebem...
Cestitam svima na osvojenim titulama !
Da bi se manje nervirao zbog lose igre mojih timova ( Partizan 5 ili 6, a Teleoptik 8 u ligi ), ja sam slabo pratio ovu sezonu i nisam postavljao nikakve postove ili fotografije- katastrofa : p
Last edited by Rašo 76; 07-20-2019 at 04:07 PM.
AMR Jordan Park se pokazao kao dobar vođa tima... 34 utakmice, 31 gol i 18 asistencija, prosečna ocena 8.26...
ST Piccinini je postigao 23 gola, na 34 utakmice, ocena 7.62, za razliku od prošle sezone, kad je dao 4 gola i imao prosečnu ocenu 6.94...
AMC/AML Ashour i AMC Jalernroop su dali po 13 golova...
DC Agronjo, prošle sezone ocena 7.33, ove 6.82...
GK Fernandes je do ove sezone bio rezerva i branio jako loše prošle sezone, 6.64... Ove sezone 13 "clean sheets" i ocena 7.39... GK Gordon 6.44...