-
Da,kao što sam očekivao teško ali dobro je za sada.Protiv ove lude formacije sam igrao.Već sam napomenuo prošli put da zbog crvenog nije mi igrao glavni štoper ali zato u revanš se već vraća u postavu.Igrao kući i za neki mali procenat sam po jačini bio jači ali pošto pacijent igra izuzetno ofanzivno ja sam ga sačekao sa:mentalitet-normalan,kombinovano,kratki pasovi,kontre,visok presing i kroz ceo meč bonus je forsiran na kondiciju.Uspelo je i za sledeći meč njegov MC ima crveni pa videćemo,čekam ga na isti fazon jer će juriti rezultat pa samo Nordeus može da mu pomogne niko drugi.[emoji123]https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...f269ed71bc.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...090c3a7b4c.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...7f2963f125.jpg
Послато са SM-J510FN помоћу Тапатока
-
2 Attachment(s)
60 minuta skriptovanja, protiv napuštene ekipe, na 32%... 60 vam...
Attachment 125031Attachment 125033
-
1 Attachment(s)
Da nas nije trolovalo protiv prvog i drugog, sada bi mi bili prvi...
Attachment 125035
-
2 Attachment(s)
Yonekawa je obezbedio prvo mesto, pre poslednjeg kola, pa je verovatno svesno oborio kvalitet na 77%, 11% slabiji od nas, da bi NEO, koji je na 117%, ispao iz daljeg takmičenja... Sutra protiv Yonekawe, u ligi...
Attachment 125037Attachment 125039
-
1 Attachment(s)
Sisajte mi kurac!!!
Attachment 125041
-
3 Attachment(s)
Kada ti Nordeus sjebe odbranu, da više niko ne igra kako treba, iako nisu ništa slabiji, nego prošle sezone, onda si najebao... Ovo više nema veze ni s kvalitetom, ni sa formacijom, ni sa taktikom... Jednostavno je Nordeus odlučio, niko od tvojih igrača u odbrani, nije u formi ove sezone, kupi nove... E pa kupiću kurac, da izbijete oči...
Lik 13 šuteva u okvir, na 18 šansi, isti kvalitete, a meni brani kontru... Ma pušite ga...
Neću da postujem šta se sve dešavalo ovih dana, dok nisam mogao da pratim utakmice... Katastrofa od trolova...
Attachment 125043Attachment 125045Attachment 125047
-
3 Attachment(s)
U stvari, evo, ovo nisam gledao... Izjednačena utakmica, po statistikama... Prosečna ocena 7.30... Golman Rosid, na prethodnoj utakmici dobio ocenu 8.6 i bio igrač utakmice, ovde 5.3... Sisajte mi kurac!!!
Attachment 125049Attachment 125051Attachment 125053
-
1 Attachment(s)
A onda ispadanje u kupu... Nisam ni ovo gledao... Prva utakmica 0-1... U drugoj vodimo 1-0, a onda se povredi Linhart... Pa DR Ponce, kome je, do tada, prosečna ocena bila preko 7.5, dobija crveni i ocenu 4.9... Prethodne 3 ocene 8.3, 7.9 i 7.7... Sisajte mi kurac!!!
Attachment 125055
-
1 Attachment(s)
Ni ovo nisam gledao, ali smo bar bili bolji i dobili...
Attachment 125057
-
2 Attachment(s)
A onda sam ovo gledao... Dominiramo na terenu, iako je protivnik prvi postigao gol... U 26. minutu nam protivnik odbrani kontru, a onda, u 27. minutu, on da gol iz kontre... I još od 40. minuta igramo sa laganim uklizavanjem i Popović dobija drugi žuti... Kaže asistent "we put some hard tackles in"... Pa jebem vam mater, šta je trebalo, da im kažem da ne uklizavaju uopšte??????????????????
Pogledajte samo njegove i naše ocene... Mi 7.38...
Attachment 125061Attachment 125063