Tako je meni iz sezone u sezonu... Na isti način ispadnem ili u kupu ili u LŠ... Nađe se neka boranija sa nebuloznom formacijom, ne možeš mu prići golu, jer engine ne kalkuliše na isti način tu retku formaciju i regularne formacije...
Printable View
Tako je meni iz sezone u sezonu... Na isti način ispadnem ili u kupu ili u LŠ... Nađe se neka boranija sa nebuloznom formacijom, ne možeš mu prići golu, jer engine ne kalkuliše na isti način tu retku formaciju i regularne formacije...
U pravu si. Na 2:0 za protivnika, vidim igra formaciju kao jelka sa dva AMC-a I predjem na uski dijamant I bas napadacki. Smanjim na 2:1 ali to je bilo sve, primim Jos dva gola I kraj. Posle vidim da mi je I u prvom kolu dao 4 gola sa istom formacijom. :rolleyes:
Teško je tu procijeniti da li je bolje igrati zonu ili čovjek na čovjeka. Pratiš utakmicu i vidiš da ti jedan DC kad se braniš konstantno ide do centra, bekovi na DC i krila ne bekove onda znaš da čovjek na čovjeka baš ne funkcioniše. Ili kad igraš zonu njegovi MC/AMC konstantno ulijeću i šutiraju zicere. Posebno je teško procijenit one formacije sa ML/MR + AML/AMR.
Pa majku vam jebem nenormalnu lakrdija[ku!!! Igram protiv 12. na tabeli, da kurcu valja, sa ovakvim timom bi bio u vrhu!!! Igra sa 3 igrača, široko pozadi I njegov DL mi se ušeta kroz sredinu, kroz 3 igrača u gol, na asistenciju DC!!! Sve vam jebem diletantsko!!!
Attachment 128751Attachment 128753Attachment 128755Attachment 128757Attachment 128759
Sta kazete na skupine lige prvaka?
Skupina
A: Paris Saint-Germain,*Real Madrid,*Club Brugge,*Galatasaray
Skupina
B: Bayern München,*Tottenham,*Olympiacos,*Crvena zvezda
Skupina
C: Manchester City,*Šahtar,*Dinamo,*Atalanta
Skupina
D: Juventus,*Atlético,*Bayer Leverkusen,*Lokomotiv
Skupina
E: Liverpool,*Napoli,*Salzburg,*Genk
Skupina
F: Barcelona,*Borussia Dortmund,*Inter,*Slavia Prag
Skupina
G: Zenit,*Benfica,*Lyon, Leipzig
Skupina
H: Chelsea,*Ajax,*Valencia,*Lille
Poslano sa mog MRD-LX1 koristeći Tapatalk
Jebem vam mrtvu mater u pičku za "It just wasn't to be"... Mrš stoko retardirana!!!
Attachment 128761Attachment 128763
Majku li vam jebem mrtvu, da mi u derbiju kola, protiv prvog na tabeli, 2 MC dobiju 3 kartona, 1 crveni!!! 2-0 vodimo, ne može golu da nam priđe, odjednom primamo gol posle kornera!!! A onda crveni!!! Pičke jedne klošarske!!! Jebo vam pas mater, koja vas je posrala na svet!!!
Attachment 128765Attachment 128767
Nikada neću rayumeti što ljudi ne podržavaju državne klubove u evro takmičenjima. Navijač sam Zvezde bio na utakmici u Bg i nisam se pokajao. Čestitam i Partizanu na kvalifikaciji u LE :D
Uđeš na igru, odeš na TL, kupiš ova sranja i pustiš da igraju.
Oni pobede ekstra trenirane igrače, a tebe libo tuki, nek se drugi jede i troši vreme.
[emoji35][emoji35][emoji35]https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...6b99938215.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...4e535c7849.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...a9dcf7a9fe.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...4a8b63a0eb.jpg
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Oba klukba su u 1/2 finala kupa i nokaut fazi LS... cudna liga za OFK u najmanju ruku.
Attachment 128809
Attachment 128811
Majku li vam jebem mrtvu u pičku, 11 utakmica bez poraza, prvi na tabeli u ligi, a onda na 8 utakmica 6 poraza!!! Igraču prosečna ocena preko 8, dam mu da bude vođa tima, on ne može ocenu 6 da prebaci posle toga!!! Krv vam jebem majčinu!!!
Krenem da treniram igrače dodavanje i centaršut, ne mogu 75% uspešnih dodavanja da prebace... Krenem da im treniram šut i završnicu, ne mogu 10% šansi da šutnu u okvir gola... Krenem odbranu da treniram agresivnost i uklizavanje, kao kroz sir prolaze protivnički napadači do našeg gola... Krenem odbranu od centaršuta i igru glavom da treniram odbranu, po 3 gola primimo posle kornera... Pa jebem vam i seme i pleme majčino!!!
Jebem li vam mrtvu majku!!! Prvi, koji je iste jačine kao i ja, da mi beži 14 bodova, posle 14 kola!!!
E ljudi, morao sam da brišem sve prijatelje dok ne sredim svoja 3 od hakera napadnuta profila. Neki manijak mi svako jutro pojebe sve šifre, za poludit.Dobijem izvještaj o lokaciji iz Južne Koreje a zapravo je to isti tip koji je hakirao profil Zak FC (Vujadin Zdraljevic) iz moje lige, sad stavio ime kluba uhuuuh i promijenio ime u NAD ATJEH.
Ako ti je hakovao 3 profila, onda imaš trojanca na PC, najverovatnije...
Prolaz dalje... Prva utakmica 0 - 1...
Attachment 128855
odigram obe tekme Lige prvaka 1:1 i sad stoji tako bez informacije ko je prosao dalje. sta sad, igrace se treca tekma ili ?
Protiv boranije 3 - 0... Juče protiv boranije 2 - 0... Bukvalno ti ne daju da malo ubaciš rezerviste...
Attachment 128857Attachment 128859
Jutros opet, nemože da mi provali, al mi zeza šifre, blokira mi facebook itd.https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...fc9c1d4744.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...a1b9e886e0.jpg
Danas protiv zadnjeg na tabeli 10:0, zbog toga nisam ni postavio skrinsot. Jos sam u borbi za titulu, uprkos dva kiksa
Attachment 128863
Liga sampiona, pobjeda i prolaz u cetvrfinale gdje je egal protivnik
Attachment 128865
Attachment 128867
Attachment 128869
Kada je u pitanju Kup, tu je sutra polufinale i ako ne bude niko cackao sa strane ocekujem ulazak u finale :rolleyes:
Attachment 128871
U prvih 11 kola, 8 pobeda, 2 remija i poraz, samo 6 primljenih golova, prvi na tabeli... A onda na 4 utakmice, 3 poraza, 9 primljenih golova i pad na 5 mesto, 8 bodova iza prvog... Jebem vam mater... Ovoga sam tukao 2 - 0, sa igračem manje, a sad on daje 3 iz 5 u okvir...
Attachment 128873
Pa majku vam jebem retardiranu!!!
Lik tankuje u ligi, razbacane mu rezerve po terenu, zaboravi da stavi startnu postavu, uđe kasno u igru i može samo igrače od jedne i dve zvezdice da zameni, ali to opet nije dovoljno da ne budemo izraziti favoriti, i opet na kraju samo 1 - 0 (prva tekma 1 - 2)... Golman od 3 zvezdice brani 7 od 9, 9 od 9 vam majki jebem!!! Pa tačno Nordeusovim developerima treba jebati mater kad ih sretneš!!!
Attachment 128875Attachment 128877Attachment 128879Attachment 128881
I još je lik napravio 18 faulova, mi samo 7 i nijedan karton nije dobio!!! Prošle sezone nas je izbacio u kupu, na trolčinu!!!
Jebem li vam mrtvu majku u pičku!!! 16% slabiji protivnik!!! 4 - 0 dobili lagano prvu utakmici, a vidi ovo sad!!! Nordeusove developere treba tući bejzbolkama svaki dan po pola sata!!! Veće retarde majka nije rodila, od kad je sveta i veka!!!
Attachment 128885Attachment 128887
Protiv poslednjeg na tabeli, koji tankuje sezonu...
Attachment 128889Attachment 128891
Protiv 12. na tabeli... Jebem vam mater zato što na svakoj utakmici Montezumi odbrane slobodnjak...
Attachment 128899Attachment 128901
43 minuta skriptovanja protiv boranije... Parku opet odbranjen slobodnjak... JVM!!!
Attachment 128917Attachment 128919
Trolovasmo ovog, razbiće nas u revanšu...
Attachment 128923Attachment 128925
U United-u, od 4 povrede ove sezone, 2 su DMC Mudrik, 4 u poslednje 2 sezone...
U Partizanu, od 4 povrede ove sezone, 2 su DMC Wynne, 4 u poslednje 2 sezone...
U Celtic-u, od 4 povrede ove sezone, 2 su DMC Parra, 5 u poslednje 2 sezone...
Jebem vam retardiranu majku u pičku!!!
Attachment 128927
Ovog smo tukli 4 puta ove sezone... I prošle smo ga tukli... Dve utakmice danas, na obe se povredi DMC... Odmah posle promene formacije protivnik daje gol, na obe utakmice (nemam rezervne DMC)... Na ovoj sa igračem manje... Sisajte mi kurac!!!
Attachment 128929Attachment 128931
Sa 2 igraca manje odigram po statistici egal mec i popijem 6 komada......... iskopace vas Bili ja vam kazem.
Attachment 128933
10 pa 6... Jebem vam mater retardiranu!!!
Attachment 128937
Jebem li vam mater mrtvu i vašem "It just wasn't to be"!!!
Attachment 128943Attachment 128945Attachment 128947