Jebem ja mater ovima iz Fejsbuka!!! Gledam United, vodimo 5 - 0 i krenem da se prešaltam na Celtic, koji počinje 5 minuta posle Uniteda, kad ono FB prso... Što je najgore, ne mogu ni u United-ovu utakmicu da se vratim...
Printable View
Jebem ja mater ovima iz Fejsbuka!!! Gledam United, vodimo 5 - 0 i krenem da se prešaltam na Celtic, koji počinje 5 minuta posle Uniteda, kad ono FB prso... Što je najgore, ne mogu ni u United-ovu utakmicu da se vratim...
Poslednje 2 utakmice United-a protiv boranije... Majku vam jebem, mora li povreda svaki put kad rano izvršim izmenu???
Attachment 130321Attachment 130322
23. put povreda DMC u poslednje 3 sezone i par dana!!! Mrtvu li vam majku jebem!!!
Attachment 130324Attachment 130325
Jebem li vam mrtvu majku skriptarošku!!!
Attachment 130326Attachment 130327Attachment 130328
Izvinjavam se svima bio sam poslom odsutan bez signala xD
Dam 79 tokena za napadača, po preporuci "clinical finisher"... Sada je na 120%... Na 7 utakmica samo 1 gol... Izađe sam, 1 na 1 sa golmanom stokilašem, od 3 zvezdice i promaši ceo gol... Nekoliko puta... Ovo je poslednji put da dajem toliko tokena za igrača...
Hostapleri iz nordeusa naduvajte se afroamerickog spolnog organa... Igraci mi pred utakmicu u full moral i kondicija.
Na poluvremenu moral na zuto a kondi pala 35%
Na kraju utakmice moral propo do Kine a kondicija kao da su trcali maraton u Dohi na 45°C
Debili
Samo kod vas i vase realnosti.
Poslano sa mog MRD-LX1 koristeći Tapatalk