Revanš 1/4 finala Super lige odradjen lagano.
Bez obzira sto je moj tim jaci, mislim da je rezultat previsok ukupno 11:0
U polufinalu protivnik iste jacine
Sent from my 5024D using Tapatalk
Revanš 1/4 finala Super lige odradjen lagano.
Bez obzira sto je moj tim jaci, mislim da je rezultat previsok ukupno 11:0
U polufinalu protivnik iste jacine
Last edited by Rašo 76; 11-30-2019 at 04:55 PM.
Poraz u prvenstvu. Iznenadjen sam zbog tri zuta i jednog crvenog kartona mojim krilnim napadacima.
Izmedju tekme u Savezu i posle toga tekme u prvenstvu proslo je samo 17 minuta pa me je mozda idiotski algoritam trolovao.
Veoma ujednacena Liga i ocigledno menadzeri svaki dan ulaze u t11. Do kraja je moguca titula a moze se izgubiti i top4. videcemo...
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Sta je ovo? Na odredjenim serverima danas konstantno puca app.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Чекају ме две веома тешке утакмице до краја сезоне, играм против трећепласираног у лиги који има 106.3%, дан после тога играм против првопласираног у лиги који има 109.8%, ја сам 108.3%. Биће веома напето и тешко, видећу шта ћу успети да урадим, надам се првом месту као и увек!
Last edited by Marko_56; 12-01-2019 at 09:37 PM.
Polufinale Super lige, pobjeda u gostima za mirniji revans.
Kupljen danas preko pregovora za 20 tokena, a s obzirom da bi u novoj sezoni ovakav na aukciji prvog dana (80%) isao i na 30 tokena bez problema, po meni dobra kupovina.
Vec je bila jedna ponuda ali bila je postavljena prodajna cena tako da sam ga odmah kupio bez uobicajenih zajebancija kad su pregovori u pitanju.
Danas u polufinalu Lige prvaka nisam mogao da racunam na oba MC-a iz prve postave pa je protivnik bio jaci citavu zvezdicu pred mec i ocekivao sam potop a zavrsilo se 3:3. Pogotovo mi nije jasno kako sam izbegao poraz kad pogledam ocene mojih igraca i kvalitet protivnika. Sudeci po oceni protivnickog golmana ( 5.8 ) nije bio motivisan.
Ipak ce sve doci na svoje u revansu. Bas retko pratim tekme, uradim ujutru treninge, i sa postavkom na kontre u formaciji 4-5-1v bez mene ekipa igra sasvim OK.
Poraz u finalu Kupa. "Odlučivao kvalitet igrača". Njegov ST igrač utakmice, a nije ni do kolena mom ST.
Ajde ako tako kažu. I naravno, povreda mog AML, koji je ujedno igrač sezone.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk