Kako te bre nije sramota? Jesi ovde Mačvu krenuo da zajebavaš sa lažnjaka kao da si početnik i ne znaš ništa? Sa jedne te iste IP adrese.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Printable View
Čisto da znate, Vedran je banovan na 3 dana.
Protiv Wolfove taktike 4-1-1-3-1 nikako u eventu, plus je jaci 7%.
Attachment 133330
Ovaj je jaci 14%
Attachment 133331
Kako je krenulo mogao bi pasti na 3 ili 4 mjesto
Attachment 133332
Što se tiče eventa, hvala Bogu pa je završio. Na glavnom profilu uzeo treće mjesto jer sa luđacima sam samo to i mogao, ukratko jedan tanker i jedan sa +8% Murinjo podrškom i koji od 20:00 do 22:00 osvoji 8 trofeja (znači lupa tokenima) kad navali na mene odigra 4 utakmice dok ne pobijedi a kako je mnogo jači teško mi vratit trofej bez da i ja lupam tokene.
Igrao event sa još 3 kluba i osvojio sa 2 a sa trećim izgubio u zadnjoj sekundi. Morao sam osvajati po 9 trofeja da bih pobijedio na kraju jer su protivnici bili aktivni i vrlo često vraćali trofeje pa sam morao i tokene trošiti (2+4 svaki dan skoro). Na Kaskadi 3 sam nesretno izgubio event iako sam imao bolju gol razliku (zadnji trofej mi vrati, mislio sam neće stići da me pobijedi, kako sam se tu zeznuo) i na tom profilu sam u minusu sa tokenima. Dobio sam 2 igrača od 124% AML/ST i AMR/ST sa po 2 specijalnosti.
Danas 2 zvanične utakmice i oba poraza, ne pamtim kad se to zadnji put desilo. Inače jučer i danas jako loši rezultati iz nekog razloga. Ma event sigurno zeza sve.
Hvala @lespa !
Uspio sam da uzmem event kao najslabiji tim od aktivnih 102%, na kraju mi je malo pomogao petoplasirani.
Prvo sam ja dobio treceg da se izjednacimo po broju trofeja ( 25 ), a kasnije ga pobjedio i najjaci tim u nasoj grupi Chris 124%.
Tako da sam za trofej ispred svih i ja sam dobio ST/AMR 124%
Attachment 133340
Attachment 133341
Attachment 133342
Kao sto sam najavio, revans utakmica kup-a kao prijateljska, lagana pobjeda.
Sledeci protivnik je poznanik iz ligaškog takmicenje. Nakon par sezona, ove sezone smo opet zajedno u ligi [emoji846]https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...0937f799e3.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...b65e9097e8.jpg
Sent from my 5024D using Tapatalk
Jucerasnji dan je bio uspjesan, 2 od 2.
Prvi derbi u ligi je pripao meni na gostujucem terenu i konacno sam se odlijepio od pratioca. Jos je sve moguce ali za sada je ok.
Het trik AMC Milenkovic koji nije u borbi za najboljeg strijelca lige :confused:
Isti protivnik me ceka veceras u cetvrfinalu Kup takmicenja.
Attachment 133362
Attachment 133363
Attachment 133364
Nakon prve utakmice 1/16 finala Super lige, sve je rijeseno, ubjedljiva pobjeda za miran revans.
Sledeci protivnik je vec poznat, dolazi kao 3-plasirani tim iz grupe LS jacina 94%
Attachment 133366
Attachment 133367
Attachment 133368
Attachment 133369
Napokon komp, smara tapatalk xD
Ne baš sjajna sezona za nama:
Attachment 133377
Attachment 133378
Rano ispadanje iz kupa:
Attachment 133379
Udarna 4ka solidna:
Attachment 133380
Nažalost omašio događaj, ali nisam imao vremena za ovu treću fazu. Doduše i ova 3 ispred mene su po 30% jači pa i sa sve trolovima nisam mogao više:
Attachment 133381
Sve u svemu začin C xD
Evo tutorijala o ovom novom događaju :D
Čuj prijateljska liga, haaaaaa
I preuzmite dres u magacinu kluba
Isti protivnik, nije nista mijenjao ni formaciju niti je kupovao igrace. Sa druge strane ja sam se malo pojacao, rezultat svega moja pobjeda u ligi, a u kupu remi i na kraju me razvali 6:0.
Tri moja igraca su imala ocjenu manju od 6 , tesko protiv vjetrenjaca [emoji14]https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...5ba741728b.jpg
A sto se tice IP adrese genije i mali igra na svom mobitelu top eleven, igra ga i zena i kcerka starija. Znaci ti cim vidis recimo na forumu da je IP kao moja odmah mislis da sam ja. Svi koje se spajaju na moj router pokazuje im moju IP adresu lumenu...I prijavljujes ljude cim kazu sto misle, a pogledaj svoje rijeci. Mene su ovdje opominjali zbog rijeci...zajebavas jer kao nije primjereno a ti sad tu rijec upucujes meni. Pomalo dvolicno. Ali ti ocito neces dobit ban jer ti mozes sta hoces.
Poslano sa mog SM-A405FN koristeći Tapatalk
Na supportu sam dobio odgovor da pitat na forumu zasto se ne moze pristupiti igri jer kako kazu...
Citiram: oni ne rade zbog praznika
Pa eto zasto se ne moze pristupiti igri???
Zasto mi je prije errora pisalo da prijateljska liga pocinje za 20 minuta a sad kad sam usao pise da pocinje za sat vremena.
Izbacuje mi da je predsezona, u LP pise da sam 2-0 pobjedio momcad sa viseg levela i to 30% jacu...
Ovo realnost po nordeusu
Na 2 profila mi dres uopce nije dosao
Ocekujem ovdje odgovore jer kaze support da cu ih ovdje dobiti
Poslano sa mog SM-A405FN koristeći Tapatalk
Djeca ovo pravila, domaći bla bla...Attachment 133417
Stigao do faze eventa kada se dobija specijalnost i izabrao napadača misleći dobija se kao i uvek spec penali, ali se prijatno iznenadih da je napadač dobio spec jedan na jedan. :)
Na šta liče aukcije, pa ovo je strašno. I onda, kad izbace igrača 18 god. 95%, naravno nastaje haos. :rolleyes:
Attachment 133420
Sada sam gledao moj kostur Super lige od osmine final gdje su se prikljucili i treceplasirani timovi iz Lige sampiona.
Zanimljivo je da osim mog tima ima samo jedan menadzer sa jacinom 102%, svi ostali timovi su u rasponu 80% - 95%.
Ne sjecam se kada je bilo ovako slaba Super liga :)
Polusezona se sa Zvezdom.
Što se tiče jačine ekipe, trenutno na 121%. Nije mi to stil igre, ali je ubodeno par talenata ove i prošle sezone pa da ne propadnu. Attachment 133425Attachment 133426Attachment 133427Attachment 133428
Ja sam ulazio iz radoznalosti i katastrofa, treba osjediti dok izadje igrac 18-19 god. , tacno bi izgubio volju da moram cekati i kupovati.
Ali zato se otimaju za matorce 27+ god. koji su preko 90%, ne znam kakva je logika bacati tokene na stare igrace ako vec uzimaju tada je bolje kupiti od skauta igraca 22 god. 110%
igrač osvojen na eventu:
Attachment 133435
Moje licno misljenje je da su aukcije bile interesantne prije par godina, kada su menadzeri koji su ucestvovali za kupovinu igraca bili + - 5 levela. Od kako su uveli da svi ucestvuju u aukcijama, polako je pocelo gubiti samu draz kupovine i nadmetanja, osim toga malo po malo ce obesmisliti aukcije i kupovina ce biti od skauta ili asistenta.
Ili ako te Bog pogleda pa dobijes talentovanog akademca da nesto vrijedi :confused: :p
U 5 levela gore dole, nije velika razlika. Priblizno je bilo i sa tokenima, a bilo je dosta mladih igraca 18-19 god.
Jedino sto mi se svidja, to je sto su davno ukinuli za*ebanciju oko potrosnje tokena na aukcijama.
Uzima ti tokene samo ako pobjedis, nekada je svaki ulozeni token bio gubitak, pobjedio ili izgubio na aukciji.
Evo i kod mene jedan MC sa eventa, po obicaju nije mlad ali je preko 100% https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...1889625f6c.jpg
Aukcije su tezak smor I nemam vremena za njih. Po prvi put Sam uzeo intenzivan trening za igraca sa akademije zbog koga cu morati da menjam formaciju jer je AMC. Kostao je mnogo ( 177 zelenih, 33 plavih I 99 crvenih ) I bice na pocetku sezone 109% I naravno 18 godina. Jeste dosta skuplje, Ali stedi se na vremenu I najvaznije ne trosi se pravi novac.
@ lespa
Iskreno sto se tice akademaca kod mene omjer 1 - 3 od trojice imam jednog solidnog AMC/ST poceo je ovu sezonu sa 100% nisam ulagao zelene na njega, samo redovan trening i utakmice. Sada je 111% 30 utakmica 20 golova ( liga, super liga i kup) .
Drugi akademac napadac je kilav pa sam ga ostavio na klupi.
Najgore sam prosao sa DMC od prosle sezone ispostavio se kao teski panjina kada sam pokusao ulagati u njega, tako da sam odustao.
Ove sezone od akademaca imam golmana, DMC. MC i napadaca.
MC je dobio specijalnost koju su ponudili i trenutno je na 60% i trebalo bi uloziti 55 tokena da dodje do 98%.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...3b0fddaf1d.jpg
Držim se u ligi mada juče poraz od zmrdija i pored razlike od 20%. Mnogo bih se odlepio pa sistem trpa:
Attachment 133445
U LŠ biće gusto:
Attachment 133446
Ovo sam ja izvuko iz šešira xD
Attachment 133447
Finale Kupa danas odrađeno.
Gol razlika, sa današnjom utakmicom, 52:7.Attachment 133448
Igrača sa eventa sam odmah prodao, čisto jedna nebitna milja do Realovog dresa.Attachment 133457
Al me nordeus napušava cijelu ovu sezonu, bukvalno iz 5:0 u 0:5 rezultati.