Čuj prijateljska liga, haaaaaa
I preuzmite dres u magacinu kluba
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Isti protivnik, nije nista mijenjao ni formaciju niti je kupovao igrace. Sa druge strane ja sam se malo pojacao, rezultat svega moja pobjeda u ligi, a u kupu remi i na kraju me razvali 6:0.
Tri moja igraca su imala ocjenu manju od 6 , tesko protiv vjetrenjaca
Sent from my 5024D using Tapatalk
Na supportu sam dobio odgovor da pitat na forumu zasto se ne moze pristupiti igri jer kako kazu...
Citiram: oni ne rade zbog praznika
Pa eto zasto se ne moze pristupiti igri???
Zasto mi je prije errora pisalo da prijateljska liga pocinje za 20 minuta a sad kad sam usao pise da pocinje za sat vremena.
Izbacuje mi da je predsezona, u LP pise da sam 2-0 pobjedio momcad sa viseg levela i to 30% jacu...
Ovo realnost po nordeusu
Na 2 profila mi dres uopce nije dosao
Ocekujem ovdje odgovore jer kaze support da cu ih ovdje dobiti
Poslano sa mog SM-A405FN koristeći Tapatalk
Stigao do faze eventa kada se dobija specijalnost i izabrao napadača misleći dobija se kao i uvek spec penali, ali se prijatno iznenadih da je napadač dobio spec jedan na jedan.![]()
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Ja sam ulazio iz radoznalosti i katastrofa, treba osjediti dok izadje igrac 18-19 god. , tacno bi izgubio volju da moram cekati i kupovati.
Ali zato se otimaju za matorce 27+ god. koji su preko 90%, ne znam kakva je logika bacati tokene na stare igrace ako vec uzimaju tada je bolje kupiti od skauta igraca 22 god. 110%
Sada sam gledao moj kostur Super lige od osmine final gdje su se prikljucili i treceplasirani timovi iz Lige sampiona.
Zanimljivo je da osim mog tima ima samo jedan menadzer sa jacinom 102%, svi ostali timovi su u rasponu 80% - 95%.
Ne sjecam se kada je bilo ovako slaba Super liga![]()