Čini mi se (možda griješim), na najvišem levelu niko ne igra napadački. Tačno se primjeti da napadi počinju od golmana ili defanzivca iz vlastitog šesnaesterca. Čak i ekipe sa formacijama 3w-1-2-3w-1 igraju izuzetno povučeno. Cijelu igru zasnivaju na oduzimanju lopte protivniku na sredini terena i dodavanja iste prema jednom izuzetno istreniranom (kojem je skoro nemoguće oduzet loptu). Igra preferira defanzivne taktike. Ono što sam primjetio od ove sezone jeste da kontranapadi više nisu uspješni kao ranije i to je izgleda jedina promjena.
Pojedinci igraju sa isturenim krilima ili samo jednim isturenim krilom, koji u tom slučaju stoji na centru i zapravo ima ulogu Second Striker (ubacuje se sa centra i često nije markiran).
Ligu sam prestao forsirati, ubacio sam mlade igrače jacina 84%. Trenutno sam drugi.
Liga sampiona - zavrsio sam kao prvi i u 1/8 finala dolazi tim slabiji 5%
Sent from my 5024D using Tapatalk
Završili smo ipak kao prvi na kraju. Izgleda da je na kraju prelomio jedan dati gol više u gostima u direktnom duelu sa drugoplasiranim. Treći na tabeli je gadjao to mesto pošto je protiv mene i ovog drugog izvodio rezerve.
U osmini finala duel sa starim poznanikom i rivalom iz lige, dok u potencijalnom četvrt-finalu dolazi tim od 105%.
Dobro je, osvojeno prvo mjesto u grupi LS i izbjegnut najjaci tim iz cijelog takmicenja... Ligu osvajamo kao i obicno, a ove sezone idemo i na kup... Ova generacija je na vrhuncu, jurimo sve trofeje...