SRECNO U NOVOJ SEZONI [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
Послато са SM-J710F помоћу Тапатока
Printable View
SRECNO U NOVOJ SEZONI [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
Послато са SM-J710F помоћу Тапатока
Ponovo paklena konkurencija!
U kupu 5-6 ekipa koje su i najjace na mom levelu i ostali su jedan level iznad nas, isto tako i u LS. Bice pakao!!!
Navikao sam da igram protiv ovih jacih, ali sad ih stvarno ima previse...
Nakon zadnjeg apdejta, PC verzija igrice je toliko zahtevna da mi bukvalno blokira računar. Pa da li su ovi iz nordeusa normalni? :mad:
[emoji57] al baguje fino, nekad mi prikazuje slijedeću utakmicu, nekad kaže da je predsezona i nemam utakmica a onda i oboje u isto vrijeme [emoji57]Attachment 134859
Cilj ove sezone je da odbranimo titulu u ligi i da probamo da osvojimo još jedan trofej pored lige.
U kupu lagan prolaz dalje:
Attachment 134864
Dosta poznatih timova i ove sezone u žrebu.
U Ligi šampiona teška grupa.
Attachment 134865
Simo i Edy su trenutno na 92% i 94%, mi smo na 93% a Viktor je na 80%.
Dobili smo baš jaku ligu, 1 tim je na 68%, 3 od 85-90% i ostali preko 90%.
Jasno mi je i zbog čega je to tako. :D
Attachment 134876
Ne mogu da verujem da i dalje nisu rešili bag sa početnim ekranom. :rolleyes:
Nažalost, dnevne ponude su sada sranje. Naime, pošto baš dosta menadžera ima ekipu sa 2-3 igrača od 8* i ostale od 5*, igrica u ponudi nudi opciju kao kontru igračima od 8*, tako da su sada sve ponude od 600 - 800 tokena. Nekad naleti protivnik koji nema igrače od 8* ali i tada ponuda bude recimo, 200 tokena za igrača 19 godina 120% što je po meni preskupo.
Počastio se
Attachment 134968
Trenutno stanje:
Liga:
-Veoma zanimljiva liga, skoro svako svakog može da pobedi. U naredna 4 kola igramo protiv prvog, drugog i trećeg na tabeli.
Attachment 134986
U kupu smo došli do 1/4 finala i ostvarili smo dobar rezultat danas u prvoj utakmici.
Attachment 134987
U Ligi šampiona u grupi završavamo kao treći.
Attachment 134988