☆ Koliko imate tokena? ☆
Attachment 139619
☆ Kakav vam je žreb u kupu i LŠ? ☆
Attachment 139620
☆ Sa kojom formacijom krećete u novu sezonu ? ☆
Attachment 139621
☆ Da li planirate da dovedete/prodate neke igrace? ☆
Attachment 139622
☆ :D ☆
Printable View
☆ Koliko imate tokena? ☆
Attachment 139619
☆ Kakav vam je žreb u kupu i LŠ? ☆
Attachment 139620
☆ Sa kojom formacijom krećete u novu sezonu ? ☆
Attachment 139621
☆ Da li planirate da dovedete/prodate neke igrace? ☆
Attachment 139622
☆ :D ☆
Prošle sezone osvojeni liga i kup. Liga je bila tesna po kvalitetu, otprilike polovina menadžera je bila aktivna i tabela je manje više rezultat toga. Kup je osvojen bez bilo kakvih problema - timovi su bili nešto slabiji, a retko koji menadžer je bio aktivan.
Attachment 139623
Attachment 139624
Attachment 139625
Tim za ovu sezonu izgleda ovako. Većinom su igrači iz prošle sezone, uz tri pojačanja. Ne planiram da dovodim nikog više. Tim je prosečan i verujem da uz par korekcija može da bude konkurentan i naredne sezone. Međutim, već one tamo će biti neophodan veliki remont.
Attachment 139626
Što se ovosezonskih takmičenja tiče tu su liga šampiona, kup i liga. U mojoj grupi za ligu šampiona svi su osvajači makar jednog trofeja, aktivni su, ali kvalitet im varira - 61%, 70%, 80%. Na drugoj slici ispod su procenti najkvalitetnijih klubova iz svake grupe. Grupa F se ističe - menadžer je aktivan i kvalitet mu neprestano raste što bi mogao da bude problem jer kao što sam rekao, ne planiram više pojačanja. Kada je reč o kupu, prva utakmica je prošla glatko protiv dosta slabijeg tima. U 1/16 finala će me verovatno sačekati Anderleht koji je na 77% kvaliteta, što bi moglo biti zanimljivo. Ako to prođem, 1/8 finala ne bi trebalo da predstavlja problem jer su klubovi koji se za nju nadmeću dosta slabiji. Ostale klubove iz takmičenja nisam proveravao. Protivnike u ligi čekam.
Attachment 139627
Attachment 139628
Attachment 139629
Interesantan žreb za ligu, ponovo polovina menadžera aktivna. Pored mene koji imam kvalitet 83% tu su još dva tima sa po 82% plus pet timova sa približno 75%. Svi ostali timovi su ispod 70%.
Attachment 139634
Takođe, klubovi za koje sam rekao da mi u kupu neće predstavljati problem ako dođem do 1/8 finala su se pojačali i sada su i oni na oko 75%. Bacio sam pogled i na ostale ekipа iz kupa i kvalitet varira od 50% do 95% , međutim većina onih za koje očekujem da prođu dalje je u tom nekom opsegu između 75% i 80% sa par jačih izuzetaka.
Liga šampiona se otvorila pobedom.