Results 1 to 4 of 4

Thread: Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde Turu geçme ihtimali nedir?

  1. #1
    Rookie
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    71

    Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde Turu geçme ihtimali nedir?

    Galatasaray'ın işi çok zor ama imkansız değil
    Şampiyonlar Ligi'nde son 8 takım arasında yer alan Galatasaray'ın çeyrek finaldeki rakibi Real Madrid oldu. Temsilcimizin işi hiç kolay görünmüyor.
    Bundan tam iki sene önce ligde kabus gibi bir sezon geçiren Galatasaray, üç hafta sonra Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final maçına çıkacak. Kısa sürede alınan mesafe, daha ileriye de gidilebileceğinin göstergesi.

    Kura sonrası açıklamalardan görüldüğü gibi Real Madrid, Galatasaray'ı hiç küçümsemiyor ve önemli bir rakip olarak görüyor. Zaten Şampiyonlar Ligi'nde bir çeyrek final maçının gerektirdiği de budur. Aynı şekilde bizim de onları gözümüzde aşırı şekilde büyütmemiz yanlış. Galatasaray'ın işi çok zor ama imkansız değil. Sonuçta futbol sahada oynanıyor ve Schalke zaferi sonrasında Drogba'nın da dediği gibi "İnanırsanız bu oyunda her şey mümkün."

    Sizce Galatasarayın turu geçme ihtimali nedir?

  2. #2
    Newbie
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    3
    Galatasarayın turu geçme imkanı çok düşük gözüküyor fakat top yuvarlaktır hiç belli olmaz örneğin beşiktaş-liverpool maçında beşiktaş 2-1 yendiydi ki galatasarayda küçümsenecek takım olarak gözükmüyor saten ş.liginde çeyrek finale kalmış takım küçümsenmemelidir.

  3. #3
    Newbie
    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    3
    ohoo galatasaray , reale elendi diğer sezon ilk 16 da cheslea ya elendi bugün tarih 20-03-2014 arkadaşlar bana yardımcı olun token neden bu kadar yavaş cogalıyor !!