Şampiyonlar Ligi'nde iddiası kalmayan sarı-kırmızılılar, kazanırsa UEFA'da seri başı olacak. Kaybetmesi halinde ise Avrupa defterini kapatacak.

UEFA yolcusu kalmasın-1449520271087.jpg

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ndeki son maçında bu akşam Türk Telekom Arena'da Kazak ekibi Astana'yı konuk edecek. C Grubu'nda 5 maçta topladığı 4 puanla 3. sırada yer alan ve tur şansını yitiren sarı-kırmızılılar, grupta 3 puanla son sırada yer alan Astana'ya bu akşam yenilmezse UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam edecek. Cimbom'da hedef grubu zaferle bitirmek. Zira galibiyette hem 1.5 milyon euro para ödülü kazanacak, hem de Devler Ligi'nden gelen en iyi 4 takım arasına girerek, Avrupa Ligi 2. tur kura çekiminde seri başı olacak.

Hakan&Selçuk oynuyor
Galatasaray, Astana'ya yenilmesi halinde ise Avrupa defterini kapatacak. Mustafa Denizli, sarı- kırmızılı ekipteki 3. döneminde ilk Avrupa sınavına çıkacak. Tecrübeli hoca, 1987-88 sezonunda çalıştırdığı Galatasaray ile Şampiyon Kulüpler Kupası'nda yarı final oynarken, 1991-92 sezonunda Kupa Galipleri Kupası'nda çeyrek finale yükselmişti. Aslan'da sakatlıkları geçen Hakan Balta ile Selçuk İnan dün takımla çalıştı. İki oyuncunun yanı sıra sarı kart cezası biten Burak Yılmaz da ilk onbirde yerini alacak.