İkinci torbada yer alan G.Saray ile F.Bahçe'yi güçlü takımlar bekliyor.

UEFA Avrupa Ligi'nde 2. tur kura çekimi bugün Nyon'da yapılacak..-uefa-avrupa-ligi-kura-cekimi-ne-zaman-saat-ka-7097993_x_o.jpg

UEFA Avrupa Ligi'nde 2. tur maçlarının kuraları bugün İsviçre'de çekilecek. Nyon'daki UEFA Genel Merkezi'nde gerçekleştirilecek kura çekimi 14.00'te başlayacak. UEFA Avrupa Ligi'nde A Grubu'nu 2. sırada bitirerek tur atlayan Fenerbahçe ile Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda 3. olarak Avrupa Ligi'ne katılmaya hak kazanan Galatasaray, kurada seribaşı olamadıkları için ikinci torbada yer alacaklar.

ManU, Porto gibi devler var

İki temsilcimiz, Avrupa Ligi'nde gruplarını lider tamamlayan Molde, Liverpool, Krasnodar, Napoli, Rapid Wien, Braga, Lazio, Lokomotiv Moskova, Basel, Tottenham, Schalke 04 ve Athletic Bilbao ile Şampiyonlar Ligi'nden gelen 8 takım arasında seribaşı olan Porto, Olympiakos, Manchester United ve Bayer Leverkusen'den birisi ile eşleşecek. İkinci turda ilk maçlar 18 Şubat
2016, rövanşlar 25 Şubat'ta oynanacak.

İlk maçlar İstanbul'da
Seribaşı kulüpler, 2. turdaki ilk maçlarını deplasmanda oynama avantajına sahip olacaklar. Galatasaray ile Fenerbahçe 2. torbada yer aldıkları için ilk karşılaşmalarını İstanbul'da yapacak.

F.Bahçe salı, G.Saray perşembe
Galatasaray ilk maçını 18 Şubat Perşembe günü oynayacak. F.Bahçe ise aynı kentte iki karşılaşma yapılmasına izin verilmediği için 2. turda ilk maçına 16 Şubat Salı günü çıkacak.