Fenerbahçe Zirveyi Kaptırdı-1449441836716.jpg



Maçta futbol adına her şey yaşandı. 4 gol oldu, 2 top direkte patladı, 1 kırmızı kart çıktı, 1 penaltı verildi, penaltı tartışmaları yaşandı. Fenerbahçe'nin yediği ilk golde "el vardı" itirazları yapıldı

Gaziantep'te 60 dakika 10 kişi oynayan Kanarya, iki kez geriye düşmesine rağmen, kazanmak için müthiş bir savaş verdi. Fenerbahçe, 90+2'de Fernandao'nun vuruşunda top direğe takılmasa belki de galip geliyordu; ancak olmadı. Van Persie'siz Fenerbahçe ligde 4 hafta aradan sonra 2 puan kaybederken, gol düellosundan futbol galip çıktı. Lider ise yeniden Beşiktaş oldu.

Nefes kesen mücadelede perdeyi 6. dakikada ev sahibi ekipten Camara açtı. 11'de bir topu direkte patlayan Hasan Ali, 30'da kırmızı kartla atıldı. 49'da Gökhan Gönül durumu eşitledi. Muhammet Demir, 54'de penaltıdan attığı golle G.Antep'i yeniden öne geçirdi. Alper, 65'te 2-2 yaptı. Orkan 90+2'de Caner'le mücadelesinde yerde kaldı, hakem devam dedi; Gaziantepliler çıldırdı! Aynı dakikada Fernandao'nun direkte patlayan şutu F.Bahçe'yi hem 3 puandan hem de liderlikten etti.