Türkiye'nin Kupası'nda G.Saray, TT Arena'dan sonra Karşıyaka'yı İzmir'de de yıktı. 64'te oyuna giren Olcan Adın 3 asistle maça damgasını vurmayı başardı.

'Adın'ı zirveye kazıdı-1452636661336.jpg

Galatasaray, kupada 4'te 4 yaptı... Sarıkırmızılılar, Cumartesi günü evinde 3-1 yendiği Karşıyaka'yı dün de deplasmanda aynı skorla devirerek puanını 12'ye çıkardı ve gruptan çıkmayı garantiledi. Mücadelenin ilk yarısı oldukça keyifsizdi. Her iki kalede de tehlikeli bir pozisyon yaşanmadı. 2. yarı ise heyecanlı geçeceğinin işaretini daha ilk saniyelerde verdi. Henüz 46. dakika dolmadan Emre Çolak'ın vuruşu direkte patladı, dönen topu Umut Bulut auta yolladı. Koray da ikinci yarıda direğe takılırken 64'te oyuna giren Olcan Adın maça Chedjou ile birlikte damgasını vurdu.

6 Dakikada iş bitti
Olcan Adın ile Chedjou arasındaki müthiş işbirliği 83'te başladı. Olcan kesti, Kamerunlu ağları buldu: 0-1. 2 dakika sonra yine aktörler aynıydı tabela yine değişti: 0-2. 88'de maçın yıldızı Olcan bu kez Sinan'a kesti, genç golcü affetmedi: 0-3. Uzatmalarda Donk'un sebep olduğu penaltıyı Necati gole çevirdi, Cimbom maçı 3-1 kazanıp son 16'ya kaldı.