Ma da, nije random.... trosim pare na igrace, a gubim od neko ko nije usao vec 2 meseca, kakvo govno od igre
![]()
Ma da, nije random.... trosim pare na igrace, a gubim od neko ko nije usao vec 2 meseca, kakvo govno od igre
![]()
Kako sam se ja smorio
Prvo puknem tiket, a onda puknem utakmicu na TE
Kontam da se je ovaj slatko nasmejao i mislio vidi ga ovaj cima se gleda utakmice
![]()
Dobar rez u kupu valjda neće da te iznenadi kod tebe![]()
Ozbiljno razmisljam da prestanem da igram... 8 pobeda, 7 neresenih 0 poraza... ubedljivo najkvalitetniji tim imam... i koju god taktiku sam koristio isto je bilo... neki od vas su probali da mi pomognu, ali izgleda da ste bzvz trosili vreme...
jel ima jos neko neki predlog, ili da brisem T11?
Liga Šampiona- 1/8 finala 2. meč - Fk NeYmaaR vs As Roma 4:0
Konačno prava lekcija fudbala! Ovo je tim koji je u 10 nivoa igrao 6 finala Lige Šampiona!
Startne Formacije
Fk NeYmaaR 4-1-4-1 (Kasnije promenjena u 4 1 3 2)
As Roma 3U-2-3S-2
Ovako je to izgledalo:
![]()
Rezultati 21.05.2013. RANDOM 11.dan
Prvenstvo 15.kolo
Milan FC je poveo 1:0,zatim sa 2 gola NTNK United preokrece u svoju korist mec i na kraju u 88.minutu Milan FC izjednacava...
Puuuuuuu jbm ti mtr...randomsku...
Sutra protiv NK Krajisnik...ocekujemo novu pobedu ili ce RANDOM da me iznenadi po ko zna koji put...
Liga Sampiona 1/8 finala
Sjajno su momci odradili svoj deo posla...savladali su opet jos sjajniju ekipu Juventus FC i idemo u 1/4 finale
Sada sasvim jasno, vec 3ti lvl a nisam ni u prvih 5...
![]()
Protivnik u 1/4 Finala Lige Sampiona :
Retko vidjena formacija i jak protivnik. Ipak protiv ove formacije bi uski dijamant bi trebao da odradi posao...