Cu siguranţă avem şi iubitori ai sporturilor printre noi, deci întrebărea noastră pentru voi este: Ce sport/sporturi practicaţi (de plăcere/performanţă)?
Cu siguranţă avem şi iubitori ai sporturilor printre noi, deci întrebărea noastră pentru voi este: Ce sport/sporturi practicaţi (de plăcere/performanţă)?
Fotbal!!
Eu sunt la facultatea de sport din TM - UVT, joc fotbal de performanta, am mai facut sanie tot de performanta(dati search pe google:'luge' de performanta lotul extins al nationalei Romaniei.
Din toate sporturile care le partic, imi plac urmatoarele: Schiatul alpin(Eu sunt nascut la Petrosani si iubesc schiul), inotul(si din acest sport deriva si Snorkelingul care il practic ori de cate ori am ocazia de vizibilitate in apa), Handbalul, Tennis de camp, Badminton, Basketball(si streetball acasa la Petrosani), Atletism(Săritura în înălțime, Alergare 100m), Beach Volleyball, Scrima, Caiac-canoe, Ciclism montan, Tir si tir cu arcul, sper ca nu am ratat nici unul.
Din sporturi care nu le practic, dar imi plac(din cauza ca nu am posibilitatea sa le practic) si le privesc: Snooker, Sarituri cu schiurile, Sepak takraw, Polo pe apa, Rugby, Curling si multe altele din care momentan nu imi pot aduce aminte.
Sa stai la plaja toata ziua e un sport? ) Inot... ce poti face in Grecia )
fotbal..........
Fotbal si volei, dar predomina fotbalul.
Fotbal