Merak ettıgım konular

1. Oyunun genel yapısında düzenleme çalışmaları oluyor mu ?
2 . Forumda yazılan şikayet ve önerılerımız ne kadar dıkkate alınıyor ? Bugune kadar hangi şikayet öneri dikkate alınıp düzenleme yapılmıştır ?
3. Oyunun sistemi çok amatör futbol ile alakalı değil tamamen ticaret, kar yapma amaçına göre kurulmuş ve çalışıyor.
4. Lig şampiyonu ŞL şampiyonundan daha fazla para kazanması ŞL nin Kalitesizleştirildiğinin göstergesi.
5. Gelelim en büyük sıkıntılardan birisine TOKEN Günde 1 token verılıyor 50 tokene oyuncu satılıyor. Oyuncu alacam diye açık arttırmaya katılıyoruz Elde olanda olmayanda gidiyor oyuncu alamıyoruz ve burada kazanan Top eleven kurucuları oluyor burada tamamen bir haksızlık ve sömürü söz konusu, Kesınlıkle Token alınmasını Token satılmasını direten bir zihniyet ve felsefe edınmıs bır oyun.
6. Üçretsiz token kazanacam diye 1-2 saat anket doldurma çabası vs çalışmalar sonucu zaman kaybı ve elde edılemeyen Tokenler...
7. Maç esnasında oluşan saçmalıklar ve sonuçlar Maçı 3 kişi izlememe ragmen 70/30 oynama oranları ve kalıtelı kadroya sahıp olmama ragmen alamadıgım galıbıyetler.
8. Bir maç esnasında 3-4 Oyuncumun 4-6 gun arası sakatlanması. Ve Tedavi puanlarının Verılmemsı ıcın oyunun yaptıgı acımasız haksızlık. Sarı kartta verılmıyor. 5 Tedavı puanı ıle 1 Gunluk Tedavı yapılabılıyor. Satın alınması ıcın her turllu düzen kurulmuş.
SİZDEN İSTEDİKLERİMİZ

Oyundaa Token sorununa çözüm getırmenız(Bu sömürü zihniyetinden vazgeçin)
Ligleri tekrar düzenlemeniz Şampiyon olanın her alanda farkının olması
ŞL nin kalitesinin ortaya cıkartılması ve değerinin artması.
Başarılı takımların Yayın hakkı gibi extra token veya para ile ödüllendirilmesi.
Maçları izleyebilme olanagının bulunması Oyuncuların oyun esnasındakı durumları ( nasıl oynadıkları)
Transfer sistemine kesin bir çözüm getırılmesi.Eleminasyon sisteminden tamamen uzak direk teklife dayalı bir transfer sisteminin getirilmesi Verilecek tekliflerin teklif edenin belirlemesi.

Bu yazıyı Forumdaki modaratörlerin okumalarını ve bunların yapılıp yapılamayacagını buradaki tüm mağdur playerler adına buna bir cevap vermenizi temenni ediyorum.