Kredi kartım yok ama nakit kartım var token alamıyorum,telefonumda faturalı ordanda almıyor yokmu başka bi yol token satın almak için
Kredi kartım yok ama nakit kartım var token alamıyorum,telefonumda faturalı ordanda almıyor yokmu başka bi yol token satın almak için
Selamlar Efendim;
Token almanız için kredi kartı,mobil veya token kazanmak içinde reklamlar sayesinde token de kazanabilirsiniz.Tabi kredi kartınız ve mobilinizin istenilen şartlarda internet üzerinde alışveriş kullanımına izin verilmiş olması gerekir.
Eğer bunlar dışında token kazanmak istiyorsanız aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz
Arkadaş Daveti ve Tokenlar - Top Eleven Futbol Menajeri Ol
Eğer oyunda tokenle ilgili sorun yaşadığınızı düşünüyorsunuz destek bölümümüze buradan ulaşabilirsiniz
Nordeus Support
ilginiz ve anlayışınız için çok teşekkür ederiz.
Last edited by Ercan Mehmet Minkil; 12-16-2014 at 11:52 AM.
Öncelikle ben teşekkür ederim
Diğer şartları biliyorum ama bana acil olan lazım oda ödeme yoluyla gözlemciden transferler yapmam lazım bunun için bankayı bile aradım int alışverşine açık oldugu söylendi.Ben zaten bu kartla yapıyorum a.v sadece burda token alamıyorum
Selamlar Efendim;
Sizi çok iyi anlıyorum Volkan Bey. En iyi şekilde yardımcı olmak için sizi destek bölümümüze yönlendiriyorum.Destek bölümünde sorununuzu buraya açıkladığınız gibi yazmanızı isteyeceğim.Sorununuzun çözümü için size dönecekler.Aşağıda vereceğim linkte bu sorununuzu talep olarak göndermenizi istiyorum.
Destek bölümümüze buradan ulaşabilirsiniz Nordeus Support
Sorununuzun düzelmesi halinde veya devam etmesi halinde burada benimle iletişimde kalabilirsiniz.Elimden geldiğince yardımcı olmak isterim.
Şimdiden çok teşekkür ederiz.
Teşekkürler oluşturdum bakalım kaydı.
3 gündür token satın alamıyorum
Hata: İşleminiz tamamlanamıyor (daha fazla bilgi edinin)
Şeklinde bir bildiri geliyor , kartım da bakiye var son kullanma tarihi geçmiş değil
Bilgilerim güncel hatta yeni bir hesap açtım playstore a hesapla giriş yaptım oyuna da o hesap ile bağlandım farklı bir kredi kartı kullandım kısacası oyun profilim (4. Menejer seviyesi) dışında herşeyi değiştirdim ama sonuç değişmedi