Results 1 to 10 of 45

Thread: aklıma takıldı

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Turkish Forum Moderator Ercan Mehmet Minkil's Avatar
    Quote Originally Posted by Rasim Ozan View Post
    558 Dün 2 oyuncu aldım 28 tokene bana mısın demedim harcadım ama o da sabah saat 6.30 da sözde sabah menajerler olmuyor
    558 güzel Satın mı aldın tokeni yoksa reklamlardan mı

Apprentice
    Quote Originally Posted by Ercan Mehmet Minkil View Post
    558 güzel Satın mı aldın tokeni yoksa reklamlardan mı
    hocam ben asla bir oyun için para harcamam reklamları takip ediyorum günlük ortalama 6-7 token kazanıyorum. bazen de android üzerinden giriş yapıp birkaç uygulama indirip oralardan kazanıyorum. ve tabiki de idareli kullanıp 1 er tokene oyuncuları almam

hocam ben asla bir oyun için para harcamam reklamları takip ediyorum günlük ortalama 6-7 token kazanıyorum. bazen de android üzerinden giriş yapıp birkaç uygulama indirip oralardan kazanıyorum. ve tabiki de idareli kullanıp 1 er tokene oyuncuları almam
    Daha doğrusu 558 olmasının nedeni oyunla çok ilgili olman Bakalım 1000 tokeni görecek miyiz sende ))))

Apprentice
    Daha doğrusu 558 olmasının nedeni oyunla çok ilgili olman Bakalım 1000 tokeni görecek miyiz sende ))))
    yani oyunda çok fazla zaman harcıyorum sürekli takipteyim onun etkisi var tabi
    bakalım hayırlısı hocam bir anlık lükse kapılıp çok fazla harcamazsam 3-4 ay içerisinde olur gibi şu anda 564

yani oyunda çok fazla zaman harcıyorum sürekli takipteyim onun etkisi var tabi
    bakalım hayırlısı hocam bir anlık lükse kapılıp çok fazla harcamazsam 3-4 ay içerisinde olur gibi şu anda 564
    1-1,5 aya yaparsın sen

Apprentice
    1-1,5 aya yaparsın sen
    Vallahi şu aralar uygulama falan indirmiyorum nerden baksan 1 ayı geçti, indirmiş olsaydım şu anda 750 800 arası olurdu bir de kpss var o yüzden biraz zor gibi

Vallahi şu aralar uygulama falan indirmiyorum nerden baksan 1 ayı geçti, indirmiş olsaydım şu anda 750 800 arası olurdu bir de kpss var o yüzden biraz zor gibi
    Kpss demek bendede öyle büyük gün 22 Mayıs