Page 1 of 5 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 45

Thread: aklıma takıldı

Newbie

aklıma takıldı

ıphone olan arkadaşlara fyber die bir sponsor var oradan hergün 5 token geliyor android i olan (ben esela) bu tokenden yoksun yokmu çözümü fikri olan ...

Turkish Forum Moderator Ercan Mehmet Minkil's Avatar
    Quote Originally Posted by Yaşar Serim View Post
    ıphone olan arkadaşlara fyber die bir sponsor var oradan hergün 5 token geliyor android i olan (ben esela) bu tokenden yoksun yokmu çözümü fikri olan ...
    Ben hergün Fyber e bakıyorum İOS'den fakat 5 token nerden alıyor bu arkadaşlarınız? Tam olarak bize iletir misiniz?

Apprentice
    nasıl 5 token geliyor iphone kullanıcısıyım her gün giriyorum oyuna öyle bir şey yok ?

Quote Originally Posted by Rasim Ozan View Post
    nasıl 5 token geliyor iphone kullanıcısıyım her gün giriyorum oyuna öyle bir şey yok ?
    Aynen hergün bakıyorum yok olsa keşke...

Newbie
    özellikle gece fyber da en üstte lin geliyor yanında 1 tokens yazıyor ona tıklıyor sonra oyunu kapatıp açıyor hopp +1 token . bende üşenmedim bi tanıdğı ıpone 4 ü alım bi kaç günde +5 token ama 1 er 1er geliyor.

Newbie
    birde ya el insaf ben bi sürü uygulama indirdim android ten hiç token gelmiyor ya bu konuyu bi uyarın lütfen. uygulamaları açıyorum .

Newbie
    arkadaşım yemin ediyorum banada geliyordu nasıl ispatlarım bilmiyorum ama wallaghi geliyor oyun için niye yalan söyiyeyimki...

özellikle gece fyber da en üstte lin geliyor yanında 1 tokens yazıyor ona tıklıyor sonra oyunu kapatıp açıyor hopp +1 token . bende üşenmedim bi tanıdğı ıpone 4 ü alım bi kaç günde +5 token ama 1 er 1er geliyor.
    3 gündür sponsorları gece gündüz takip ediyorum fakat bir ara Fyber değilde Tapjoy da hergün giriş için +1 token veriyordu.Buna benzer bişeyi Fyber da rastlamadım eğer rastlarsanız yine ekran görüntüsünü yakalayıp burada paylaşırsanız sevinirim.

arkadaşım yemin ediyorum banada geliyordu nasıl ispatlarım bilmiyorum ama wallaghi geliyor oyun için niye yalan söyiyeyimki...
    Zaten size inanıyoruz sadece ekran görüntüsünü yakalayıp paylaşırsanız sorabilirim bunun nedenini...

Newbie
    şu an ıpone yok ama arkadaştan rica ederim o ekran fotosunu yollasın . ama androide çok az geliyor zaten giriş için hiç gelmiyor .

Page 1 of 5 123 ... LastLast