Originally Posted by
serdaracr
Sayin yetkili,
maalesefki top11 artik işi tamamem maddiyata dökmuş ve bunu da artik aleni olarak uygulamaya koymuştur... öyleki
sorun 1 : 3 saatte bir oyunculara 6 dinlenme puani kazandiran dinlenme periyodlarinin bitim zamani özellikle maç zamanina denk getirilmekte, maçin başlamasina 3 dk önce veya 5 dk sonrasina denk getirilen bu zaman dolumlari ile oyuncularimiz dinlenme puanlarini alamamaktadir...
Sorun 2 : Top11 in 1 gunu reelde 7 gun iken, 1 gun için ayrilan zaman 3 saat 43 dakikadir.. Uefa,fifa ve tff kriterlerine göre bir takim musabaka bitiminden itibaren 72 saat sure ile yeni bir musabakaya çikarilamaz iken, bizler burada bazen 3 saat bile dolmadan yani reelde ayni gun 2 maç oynama zorunda birakiliyoruz... Halbuki 2 musabaka arasinda geçmesi gereken sure burada en az 11 saat olmalidir...
Sorun 3 : Top 11 artik maçlari manipule etme sevdasindan vazgeçmeli, musabakalari normal seyrine birakip takimlar arasi guç farkini göz önunde bulunduracak bir sisteme geçmelidir.. Top11 sonuçlara o kadar mudahale etmektedir ki, mağlup edilmek istenen takim oyuncularinin performanslari bir anda 4.9 seviyelerine duşurulmekte, değişiklik yapildiğinda ise, hemen yeni oyuncununda performansi da eski oyuncunun seviyesine getirilmektedir.. Daha geçen hafta maç öncesi favori iken, lig lideri olan ben, lig sonuncusu ile 6 arkadaşimin desteği ile %15 lik destek avantajimida arkama alip, rakip menejerinin bile oyuna katilmadiği, oyun için atak ve topa sahip olma desteklerinide kullanmama rağmen, musabakayi 4 / 1 kaybettim.. Bu tip adaletsiz sonuçlar artiki o kadar çoğaldi ki, insanin artik maç vaktinde oyuna girme şevki dahi kalmadi..
Sonuç olarak, bizleri dinlenme puanlarimizdan mahrum birakarak, olmasi gereken sureler yerine 3 saatte bir maç oynatarak bizleri dinlenme puanlarimizi harcamaya zorlamak, takima antreman bile yapma firsati verdirmemek bizleri top11 a karşi artik soğuk ve isteksiz olmaya zorlamaktadir.. Konu ile ilgili taleplerimizin değerlendirilmeye alinip, aksaklik ve yanliş uygulamalarin duzeltilmesini talep ederiz.. Saygilar