Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 39
Like Tree14Likes

Thread: Öneri & İstekler 2017

  1. #1
    Turkish Forum Moderator Ercan Mehmet Minkil's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Location
    Turkey
    Posts
    2,825

    Arrow Öneri & İstekler 2017

    Selam Menajerler;

    Top Eleven'da olmasını istediğiniz öneri ve isteklerinizi bu bölümden bizlere ulaştırınız.

    Bu öneri ve istekleriniz Developerlara iletilecektir.

    Unutmayınız ki bugüne kadar ki oyun geliştirilmesinde sizlerin öneri ve isteklerinizin çoğu iletildi,uygulandı ve şuan oyun için de de öneri/istekleriniz bulunmaktadır.


    Öneri/isteklerinizin bizler için önemli olduğunu biliniz ve fikirlerinizi bizlerle paylaşmaktan çekinmeyiniz.

    Kim bilir sizlerin fikirleri sayesinde nice gelişmeler ve yenilikler bizleri bekliyor.

  2. #2
    Newbie
    Join Date
    Jan 2017
    Posts
    5
    Benim önerim ligde kupada veya sampiyonlar liginde gol kralı olan oyuncunun takımına tokens hediye edilebilir
    askadami6183 likes this.

  3. #3
    Newbie
    Join Date
    Jan 2017
    Posts
    5
    Birde su stad kismina yenilikler getirilebilir 31. Seviyedeyim hersey full statda benim icin artik gereksiz bi bolum gibi sanki orasi gelistirilebilir

  4. #4
    Newbie
    Join Date
    Dec 2016
    Posts
    22

    1)Sezonun 1. ve 2. günleri kupa dışında maç yok. Bu günlerden birine geçen sezonun Ş.Ligi kazananın ile Nivea men ligi kazananının Süper Kupa gibi maç konabilir.
    2)Official formaların biraz genişletilmesi lazım. Belli başlı takımlar kaldı. Git gide azalıyor. Türk takımları olabilir. Oyunda fb gruplarında support gruplarında çok Türk var. Bunlarda istiyorlar.
    3) Eski sistemde ki gibi oyuncuların sezon içerisindeki kaç maç yaptığı kazandığı vs. gibi istatistiklerin yeni sistemde de olması lazım. Bunun için eski sisteme sürekli girip çıkmayalım.
    4) Kupa ve Şampiyonlar Liginde herkes kendi seviyesi ile eşleşmeli. 1 Üst seviye transfer ile senin %20 üstünde oluyor. Bunlarla 1-2 maçta başa çıkarsın fakat Kupa kazanamazsın.
    5) Günlük 30 yeşil arttırılmalı.
    6) Token kazanmak için yabancılarda ki gibi video izleme olmalı.
    7) Token satın alma da daha indirimli fiyatlar sunulabilir.

  5. #5
    Newbie
    Join Date
    Feb 2017
    Posts
    2
    oynattığınız oyun tam bir rezalet, sistem oyunun içine ediyor, maçlarda adalet yok aynı ligde ilk iki sırayı paylaşan takımlar arasında 10-0 lık bir skor hangi salak mantığın ürünüdür acaba ??? bir oyun zevkimiz vardı onyunda içine ettiniz, takımımın maçını izlersem her şey benim aleyhime gerçekleşiyor buda başka bir saçmalık, maç sırasında izlemediğimiz zaman neredeyse daha avantajlı duruma geliyoruz. lig seviyelerindede saçmalıklar var ortalamalar birbirini tutmuyor, kimi takım 45-50 gücündeyken kimi takım 120-130 gücünde olabiliyor. demem oki adam gibi yönetecekseniz şu oyunu oynayalım yok eğer saçma sapan işlere devam edecekseniz içine edrim böyle sistemin oynatacağı oyuna der silerim oyununuzu, benim fikrimde bir ço arkadaşım var hepimiz birlikte sileriz . bi an önce bi çeki düzen verin oyuna

  6. #6
    Newbie
    Join Date
    Feb 2017
    Posts
    3
    Özel yetenekler konusunda;Hava hakimiyeti özelliği sadece defans oyuncularına verilmiş veya verilebiliyor. Ama bence forvet oyuncularında da olmalı. Bir santrafor için hava hakimiyeti herşey demektir. Böylece oyuncuların özelliklerinden fikir edinerek fellik fellik pivot forvet aramayız. İyi olur.

  7. #7
    Turkish Forum Moderator Ercan Mehmet Minkil's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Location
    Turkey
    Posts
    2,825
    Bu önerilerinizi ileteceğim

  8. #8
    Newbie
    Join Date
    Feb 2017
    Posts
    1
    İyi geceler, top eleven severek oynadığım bir oyun. Sizden bir isteğim olacak oyun için güzel bi yenilik olacağını düşünüyorum. Oyuna iddaa sistemi getirseniz token ve parayla oynanabilsin böylece para kazanma kolaylaşacaktır. Tabi sizin maddi kazancınız düşecek bu yüzden de sınır getirmeli, haftada 1-2 kez oynayabilme, basılan paraya azami sınır getirme vs. gibi böylelikle hem oyun daha eğlenceli hale gelecektir hem de sizin kazancınız da azalma olmayacaktır aksine oyuna olan ilginin de artacağını düşünüyorum. Benim ki sadece bir öneri dikkate almak sunuculara kalmış ileten arkadaşa da ayrıca teşekkür ederim.
    Bu arada olurda böyle bir şey gelirse oyuna yeni güncelleme de ios7 destekli olsun malum hala benim gibi 7 kullananlar var.

  9. #9
    Newbie
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    2
    Farklı Sezonlarda ya da farklı turnuvalarda aynı takımlarla karşılaşıyoruz. Bunu daha eğlenceli hale getirmek için, takım üzerine tıkladığımızda açılan takım profilinde rekabet gözükebilir.

    5 kere karşılaşılmış 3 galibiyet 1 beraberlik 1 malubiyet gibi. Oyunu sürekli oynayan ve karşılaşan takımlar için rekabeti artırıcı, eğlenceli olcaktır.

    en farklı galibiyet en farklı malubiyet gibi detaylarda eklenebilir. Ayrı bir sekmede rekabet adı altında da gözükebilir.

    Bu dostluk maçlarına eklenebilir arkadaş olan takımlar için dostluk maçlarınıda teşvik etmiş olur.
    askadami6183 likes this.

  10. #10
    Newbie
    Join Date
    Apr 2017
    Posts
    7
    Benim önerim acik artirma ile ilgili
    Oncelike acik artirmaya gelen yenilik, geri sayimin tum futbolcular icin ayni anda baslayip bitmesi, acik artirmayi takip etmek icin guzel bir degisiklik oldu. Fakat bu yeterli değil. Acik artirma suresi 1 saat olmali cunku su anki durumda bes dakikada bir acik arttirmayi takip etmeliyiz ki bu pek mumkun degil ama sure 1 saat olursa saat basi oyuna girerek, ki bu bes dakikada bir girmekten daha kolay olacakir, acik artirmayi takip edebiliriz.

Page 1 of 4 123 ... LastLast