1Likes
-
1
Post By gallevo
-
Keşke bunlar olsa!
Öncelikle gerçekten muhteşem bir oyun yapmışsınız. Çoğu insanın futbolculuk veya teknik direktörlük hayali var bir nevi burada yaşıyoruz.
Ancak Futbolda olduğu gibi adaletsizlikler burada da mevcut
Bunları şöyle sıralayayım.
1) 3 yıldır hiç oyuna girmeyen arkadaşım, oyuna girdiğinde 15 lever üste çıktığını ve ligde 2.olarak devam ettiğini gördü bende yanında her gün idman yaptığım halde cebelleştiğimi gördüm.
2) Oyunda kondisyon öyle bir düşüyor ki resmen bize reklam videoları izletmek için kurulmuş bir düzen olduğu düşünülüyor. Futbolda her idman kondisyon düşürmez, en azından 30 kişi otobüse binip video izlese kondisyon düşer demek en saçma şey olsa gerek. Video ile takım tanıma kısmında kondisyonun düşmesi aşırı saçma.
3) Bazı idmanlar adamın gücünden almaz,tam tersi adama güç katar bunları da eklerseniz her idman güç kaybına neden olmasın. Buhar odası, soğuk makinesi vs gibi eklentiler yapılabilir.
4) Tokenler inanılmaz hızlı tükeniyor, her şey aşırı pahalı.
Bu kısımlar böyle ancak benim çok daha önemli ve olsa oyunda devir olacağını düşündüğüm bazı öneriler olacak.
Mesela Federasyon olarak arkadaşlarla toplandık benim menejerlik seviyem 4 arkadaşımın 30, Futbolcularımızın arasında hali ile dağlar ötesi fark var benim 30'uncu seviyedeki arkadaşımın alt yapıdan çıkan oyuncusu bende oynasa muhteşem bir futbolcu olarak kadroma gelir. O halde Federasyon zaten anlamsız ise onu anlamlı hale getirmek için Federasyon üyeleri bir birine cüzi bir ücretle oyuncu kiralasın. Yada alt yapıdaki oyuncularını verme hakkı olsun kiralık olarak.
Federasyon şu an için Türkiye Kupası vs gibi cüzi bir ödülü olan aşırı zahmeti olan bir halde. Ödülleri de artırılsa çok daha güzel olacak ve bu kulüplerin ortak havuz parası olsa ve oradan talep eden alabilse muhteşem olacak. Ya da üyeler bir birilerine token ve para hediye edebilsin.
Yazdık umarız gerçekten önemseniyordur.
-
Turkish Forum Moderator
Selamlar;
Önerilerinizi ileteceğim. Fakat kiralık daha önceden Federasyonlarda uzun bir süredir vardı bu özellik haksızlığa neden oluyor diye kaldırıldı.
Tags for this Thread