Page 2 of 11 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 11 to 20 of 104
Like Tree23Likes

Thread: Top Eleven'da Olmasini Istediginiz Yenilikler

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Newbie
    ŞU TEK TARAFLI HABERSİZ GÖNDERİLEN DOSTLUK MAÇLARI Bİ ŞEKİLDE ENGELLENMELİ İKİ TARAFINDA İSTEĞİ DOĞRULTUSUNDA YAPILMALI DOSTLUK MAÇLARI !!! şu anlık en önemli sorun bu bence oyunda bir an önce düzeltilmesi gerekli

Newbie
    kadroda en fazla 22 futbolcu bulundurabiliyorsun.bence bu biraz daha arttırılmalı.sonuçta as futbolcuları dinlendirip yedeklerle hazırlık maçı felan yapılabilir.böylece as futbolcular sakatlanmaz.22 yerine 32 futbolcu barındırılabilmeli. 11 + 7 + 4 çok az bence.11 + 7 + 14 olmalı gerçekteki gibi.en önemli futbolcum sakatlanabiliyor.bitanesi sakatlansa yine iyi bazen 3 futbolcu birden sakatlanıyor.buna çözüm bulunmalı bence.

Newbie ipdb's Avatar
    Gercek futbol hayatinda oldugu gibi ligi 5/6/7' ci bitiren takimlar UEFA ligini katilabilsinler. Topelevende UEFA ligi görmek istiyorum ve bu önerimi begenenler benim önerimi desteklesinler.

Saygilar

Newbie
    Maç saatleri konusunda zaman aralığı belirtsek çok daha iyi olur. Benim bu sezon maçlar hep mesai saatleri içerisinde. Bu nedenle maçlara giremiyorum. Örneğin benim maç saatleri 17:00 - 24:00 arasında olsa maçları izleyebilirim. Maç saatleri konusunda birçok arkadaşım da oyunu bıraktı. Dediğim gibi sezon başlamadan önce maç saat aralığı belirlesek ve maçlarımız o saat aralığında olsa çok iyi olur.

Turkish Forum Moderator Ercan Mehmet Minkil's Avatar
    Quote Originally Posted by Murat Kaplan View Post
    Maç saatleri konusunda zaman aralığı belirtsek çok daha iyi olur. Benim bu sezon maçlar hep mesai saatleri içerisinde. Bu nedenle maçlara giremiyorum. Örneğin benim maç saatleri 17:00 - 24:00 arasında olsa maçları izleyebilirim. Maç saatleri konusunda birçok arkadaşım da oyunu bıraktı. Dediğim gibi sezon başlamadan önce maç saat aralığı belirlesek ve maçlarımız o saat aralığında olsa çok iyi olur.
    Selamlar;

Maç saatleri hakkında tüm takımların uygun olabileceği ortalama bir saatte otomatik olarak ayarlandığı için kişisel olarak malesef saat ayarı oyun içinde önceden bir ayarlama uygulaması oyun formatında yok.Bazı maçların saatlerini 2 jeton karşılığında istediğiniz ileri bir saatte kişisel olarak ancak ayarlayabilirsiniz.

İlgi ve anlayışınız için çok teşekkür ederiz.

Newbie
    Lig 1, 2 ve 3. süne ödül olarak token verilse iyi olur. Bu şekilde 1. lik yarışıdaki rekabeti artırır, Örneğin 1. 10 token, 2. 5 token, 3. ye 2 token .

Turkish Forum Moderator Ercan Mehmet Minkil's Avatar
    Quote Originally Posted by Murat Kaplan View Post
    Lig 1, 2 ve 3. süne ödül olarak token verilse iyi olur. Bu şekilde 1. lik yarışıdaki rekabeti artırır, Örneğin 1. 10 token, 2. 5 token, 3. ye 2 token .
    Selamlar;

Bunu bizzat ileteceğim.

lil
    lil is offline
    Newbie
    arkadaş ilk önce iu gözlemci tarafından bulunan oyuncuların jeton kısmı one öyle ya 1 milyonluk adama 50 jeton isteniyo saçmalığın daniskası 2.si ise kendi konumda belirttiğim gibi ( http://forum.topeleven.com/%C3%96ner...akademisi.html ) gençlik akademisi saçmalığı adam geliyo bize zaten paramız yok bide üstüne 21 jeton ödicen alıcan 300 k lık adamı bize somut adımlarla gelir biz bildirdik bakalım gerisini allah bilir diye gelmeyin

Newbie
    Milli takım düzeni olsun seviyelere göre çokta güzel olur

Newbie machas's Avatar
    Bence en basit ve en güzel yenilik gol ve asist krallığı. ligde gol ve asist krallığı var ama şampiyonlar liginde ve kupada yok. buralarda da olsa ve bunların hepsine lig dahil güzel bir ödül verilse çok güzel olur.

Page 2 of 11 FirstFirst 1234 ... LastLast