Results 1 to 10 of 104
Like Tree23Likes

Thread: Top Eleven'da Olmasini Istediginiz Yenilikler

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Rookie
    Quote Originally Posted by Ercan Mehmet Minkil View Post
    Ne bilmek istersin kısmında oyuna ait herşey mevcut

Top Eleven Help Center - How to Play | TopEleven Support

Kulübün hakkındaki herşeye de buradan ulaşabilirsin Bragbook
    Öncelikle dikkatsizliğim için üzgünüm ve teşekkür ederim yazmadım sayın . Bu gün fark ettim 4 yıl önce oyunu oynamaya başlamışım ve ne kadar bir ara verdiysen artık 9. seviyedeyim.

Turkish Forum Moderator Ercan Mehmet Minkil's Avatar
    Quote Originally Posted by KMos View Post
    Öncelikle dikkatsizliğim için üzgünüm ve teşekkür ederim yazmadım sayın . Bu gün fark ettim 4 yıl önce oyunu oynamaya başlamışım ve ne kadar bir ara verdiysen artık 9. seviyedeyim.
    Bende bu ligden sonra ara vermeyi düşünüyorum 1 yıl boyunca token,kondisyon paketi vb biriktirmeyi düşünür oldum

Rookie
    Quote Originally Posted by Ercan Mehmet Minkil View Post
    Bende bu ligden sonra ara vermeyi düşünüyorum 1 yıl boyunca token,kondisyon paketi vb biriktirmeyi düşünür oldum
    3 yıl sonra 80 tokenim vardı tekrar oynadığımda ve tüm paketlerden 50x sizin için tavsiye etmem çok ileridesiniz

Günlük hediye sınırı varmı bilmiyorum ama şu yola gidebiliriz 5 tane fake hesap açıp arkadaş ekleyerek bu sorun ortadan kalkar ancak biraz işsizlik işi
    Last edited by KMos; 09-02-2015 at 01:05 PM.

Turkish Forum Moderator Ercan Mehmet Minkil's Avatar

Top Eleven'da Olmasini Istediginiz Yenilikler

Quote Originally Posted by KMos View Post
    3 yıl sonra 80 tokenim vardı tekrar oynadığımda ve tüm paketlerden 50x sizin için tavsiye etmem çok ileridesiniz

Günlük hediye sınırı varmı bilmiyorum ama şu yola gidebiliriz 5 tane fake hesap açıp arkadaş ekleyerek bu sorun ortadan kalkar ancak biraz işsizlik işi
    Günlük hediye sınırı tabikide var . Sadece her hediyeden 1 tane alabiliyorsun. Her gün oyuna giriş yapacağım zaten token o yüzden birikir Sadece kadromu sahaya bozulu şekilde çıkaracağım
    Last edited by Ercan Mehmet Minkil; 09-02-2015 at 01:31 PM.