Biliyorum buradan ses duyurmak imkansız ama paylaşmak istedim.
Hepimiz federasyon da başarıyı ilk hedef olarak görüyoruz, bunun için mücadele ediyoruz.
Oyun öyle bir hal aldı ki, mutant oyuncu engellemek için alınan kararlarla birlikte, oyuncu gelişimi yavaşladı, Oyunda daha önce bahsettiğim açık dışında oyuncu geliştirmek veya normal şartlarda geliştirdiğimiz oyuncuyu 2 sezondan fazla oynatmak imkansız bir hal aldı. Aynı serverda 3-4 takımı olan vede bu takımlarda video izleyenler dışında, federasyon turnuvası için hedef koymak artık imkansız.
Oyunda başarı için oyunkopat olmak gerek, bunu yapan 50 Fed olsa 300 oyuncu, bu kadar bile olduğunu sanmıyorum, bunların dışında kalanlar, hedef olarak sadece lig ve kupaları alarak oyuna devam edecek ve belli bir süreden sonra federasyon turnuvasının sonu gelecek, çok bariz farklar oluşmaya başladı. Esas gayesi federasyon olan arkadaşlarımız çekiliyorlar artık çünkü yetişmek imkansız. Şuan ilk 100 deyiz ama ne kadar devam ederiz bilmiyoruz.
Server içi transferlerin kapatılması şart aksi taktirde eşit bir mücadele en azından federasyon için söz konusu olmayacak.