Results 1 to 10 of 214
Like Tree158Likes

Thread: Διοργανώσεις του Top Eleven

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Greek Forum Moderator nikolgiorgos's Avatar
    Σκέφτομαι λοιπόν κάποια "σενάρια" :
    ο υπολογισμός (η ομαδοποίηση ποιότητας) των ομάδων να γίνεται από την προηγούμενη σεζόν, πχ 3 μέρες πριν τελειώσει, όταν έχουμε δυνατές ομάδες για να παίξουμε σε τελικούς ή κρίνεται ακόμα το πρωτάθλημα

να υπολογίζονται άλλοι παράγοντες, πχ πόσα ματς της ομάδας του παρακολουθεί κάθε μανατζερ
    να "βλέπει" πόσα τοκεν ή βαλιτσάκια ξοδεύει κάθε μάνατζερ
    να χρησιμοποιεί αυτήν την νέα εφαρμογή του facebook, που βγάζει την γενική κατάταξη των ομάδων (εγώ πχ είμαι στο 1% των καλύτερων παικτών του παιχνιδιού) , και από εκεί να κάνει το γκρουπάρισμα.

Καμιά άλλη ιδέα ?
    Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
    http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html

Rookie
    Αυτο σου λεω φιλε σε αντιθεση με το κυπελλο που απλα οι διαχειριστες αφηνουν εθελειμενα αυτο που γινεται. Στο πρωταθλημα λογικα παει με το ποσο ενεργος εισαι. Για αυτο τον λογο δεν θα μπαινω καθε μερα αλλα θα μπαινω πιο αραια ετσι πιστευω οτι ναι μεν δεν θα βρισκομαι σε ομιλο της πλακας αλλα ουτε με ομαδαρες. Σιγουρα παιζει και ο παραγοντας τυχης ομως γιατι καποιος καλως που ασχολειται μπορει να θελει να ξεκοψει για λιγο η καποιος να το αρχισει παλι αρα σιγουρα θες και τυχη για το πρωταθλημα. Παντως ακομα και ετσι ειμαι δευτερος. Οσο για το τσ.λ ειμαι πολυ ευχαριστημενος δευτερη συνεχομενη φορα θα παρω την τριτη θεση εχω πεσει με την πιο ευκολη κληρωση στους 8 και μετα θα χασω λογικα αφου αν περασει ο καλυτερος απο το αλλο νοκ αουτ εχει βαλει λεφτα λογικα. Επισης οσο ανεβαινει καποιος κατηγορια τοσο πιο δυσκολο θα ειναι να βρει βατο ομιλο.......