Εδω βλέπουμε μια ανακοίνωση από το ΤΕ σχετικά με την κλήρωση του κυπέλλου
http://forum.topeleven.com/top-eleve...p-changes.html
Ο Μοι εδώ λέει ότι για να γίνει το γκρουπάρισμα ανά ποιότητα, των ομάδων στο κύπελλο, μετράνε οι 14 παίκτες με την ανώτερη ποιότητα (αυτό το ξέραμε), άσχετα αν την νέα σεζόν το συμβόλαιο τους έχει λήξει ή όχι.
Εγώ είχα την εντύπωση ότι αυτό ίσχυε ούτως ή άλλως αλλά τέλος πάντων.
Στο ποστ #7 τον ρωτάω :
Αν έχουμε 8 παίκτες 6* και 6 παίκτες 1* (παίκτες ακαδημίας από παλιότερες σεζον - κάτι που κάνω και γω) και από τους 6* παίκτες μου στους 5 έχει λήξει το συμβόλαιο . Τότε το παιχνίδι την 1η μέρα το παιχνίδι μου δίνει άλλους 5 βετεράνους 3* παίκτες για να ξεκινήσω την σεζόν με ενεργή 14άδα. Σωστά ?
Τότε τι γίνεται με την κλήρση ?
1) Σενάριο : Η κλήρωση γίνεται με αυτούς τους 8 6* και 6 1* παίκτες - δηλ. η κλήρωση του κυπέλλου γίνεται πριν την νέα σεζόν, πριν το παιχνίδι μου δώσει τους βετεράνους
2) σενάριο : Η κλήρωση του κυπέλλου γίνεται αφού υπολογίσει και μου δώσει το παιχνίδι τους 3* βετεράνους.
Έτσι θα λάβει υπόψιν τους 8 6* (εφόσον δεν έχει σημασία αν έχει λήξει το συμβόλαιο τους ή όχι), τους 5 βετεράνους 3* και έναν μόνο από τους 1* παίκτες μου.
Φυσικά έτσι είναι πιο ψηλό το επίπεδο ποιότητας της ομάδας μου.
Στο ποστ #15, μου απαντάει ότι λογικά πρέπει να είναι το σενάριο νο2 αλλά δεν είναι σίγουρος.
Ισως δώσει απάντηση αργότερα. Θα δούμε.