Results 1 to 10 of 214
Like Tree158Likes

Thread: Διοργανώσεις του Top Eleven

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Greek Forum Moderator nikolgiorgos's Avatar
    κοίτα, το να μην μπαίνεις και να βλέπεις τους αγώνες σου είναι ένα σενάριο.
    Δεν σημαίνει ότι αυτό είναι το κριτήριο στασίγουρα. Κι'αν έχεις καλή ομάδα ? Θα ισχύει ?
    Επίσης εγώ βλέπω ότι η ομάδα μου αποδίδει πολύ καλύτερα όταν βλέπω τους αγώνες.
    Επίσης κάνω τις αλλάγές που πρέπει καθώς και αλλα΄ζω τις οδηγίες αν χρειασθεί.
    Μπορεί σε κάποιους αγώνες να μην μετράει η παρουσία του μάνατζερ - θα χάσει ότι και να γίνει- αλλά σε όλη την διάρκεια των παιχνιδιών, δίνει πλεονέκτημα.
    Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
    http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html

Rookie
    Quote Originally Posted by nikolgiorgos View Post
    κοίτα, το να μην μπαίνεις και να βλέπεις τους αγώνες σου είναι ένα σενάριο.
    Δεν σημαίνει ότι αυτό είναι το κριτήριο στασίγουρα. Κι'αν έχεις καλή ομάδα ? Θα ισχύει ?
    Επίσης εγώ βλέπω ότι η ομάδα μου αποδίδει πολύ καλύτερα όταν βλέπω τους αγώνες.
    Επίσης κάνω τις αλλάγές που πρέπει καθώς και αλλα΄ζω τις οδηγίες αν χρειασθεί.
    Μπορεί σε κάποιους αγώνες να μην μετράει η παρουσία του μάνατζερ - θα χάσει ότι και να γίνει- αλλά σε όλη την διάρκεια των παιχνιδιών, δίνει πλεονέκτημα.
    Συμφωνω απλα αν δεν μπαινεις πας σε ποιο ευκολο ομιλο πιθανον δεν ειναι και σιγουρο αυτο λεω τωρα αν παρακολουθω αγωνες οχι συχνα γιατι θελω να μην κολλαω πολυ να μην καω και δευτερον γιατι δεν εχω παντα χρονο. Παλια ειχα καλεσει τον αδελφο μου να δει ημιτελικο τσ.λ πηγα τελικο και γιατι δεν το ειδα τον τελικο εχασα παντως οταν εισαι πολυ καλυτερος δηλ οταν παιζεις με διαλυμενες ομαδες μπορει να σου γυρισει μπουμερανγκ να βλεπεις παιχνιδι τραυματισμοι και χαμηλο σκορ