κ ακόμη μια ερώτηση, το μ.ο ποιότητας τον υπολογίζεις από τους 14 καλύτερους σε ποιότητα παίχτες σωστά?
δεν κατάλαβα με ποιο μέσο όρο ξεκινάς εσύ τη νέα σεζον για να χεις ευνοϊκές κληρώσεις?
κ ακόμη μια ερώτηση, το μ.ο ποιότητας τον υπολογίζεις από τους 14 καλύτερους σε ποιότητα παίχτες σωστά?
δεν κατάλαβα με ποιο μέσο όρο ξεκινάς εσύ τη νέα σεζον για να χεις ευνοϊκές κληρώσεις?
Εγώ ξεκινάω με περίπου 60% έως 70% ποιότητα.
Το κλειδί είναι οι 2* παίκτες ακαδημίας που κρατάω έως ότου αποσυρθούν.
Αν δεις στην φώτο, αυτοί οι 1* 30-33 χρονών, είναι στην ουσία -7* -8* αστέρια, όχι απλώς 1*.
Οπότε ρίχνουν πολυ τον μέσο όρο.
Τώρα με 28 παίκτες, είναι πολύ εύκολο να κρατήσεις 5-6 τέτοιους παίκτες (και να τους κρατάς χαμηλά, βάζοντας τους να μαθαίνουν νέες θέσεις και ειδικότητα και μόνο σε ομαδικές προπονήσεις για το 10% μπόνους).
* Να πω εδώ, ότι έχοντας 7-8 τέτοιους χαμηλούς 1* παίκτες, ελέγχεις απόλυτα σχεδόν την κλήρωση.
Αν θα κρατήσεις δηλ. 6,7,8 ή 9 υψηλής ποιότητας παίκτες, κοντρολάρεις και την ποιότητα του πρω που θα παίξεις.
Αν θες να παίξεις λίγο πιο ανταγωνιστικά πχ, κρατάς 10 καλούς παίκτες και προστίθενται και 4 χαμηλοί.
Αν θες πρωτάθλημα της πλάκας με 3* ομάδες, πας με 6-7 καλούς και 7 1* παίκτες.
Εγώ έχω βαρεθεί λιγάκι το game play οπότε η πρόκληση για μένα είναι απλά να μαζεύω τίτλους και τρεμπλ.
Ε, μετά κάνω πειράματα ή παίζω σε ομοσπονδίες έτσι για να με ιντριγκάει λίγο παραπάνω.
Last edited by nikolgiorgos; 11-11-2017 at 01:01 PM.
Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html
Αν και έριξα την ποιότητα μου στο 60% κληρώθηκα με 100% στο κύπελλο και γενικά με δύσκολους αντιπάλους. Συμβαίνει καμία φορά ετσι?