Results 1 to 10 of 214
Like Tree158Likes

Thread: Διοργανώσεις του Top Eleven

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Greek Forum Moderator nikolgiorgos's Avatar
    ναι, και το πρωτάθλημα είναι πιο εύκολο.
    Εγώ παίζω με ομάδες 3*-4*, όχι πάνω από 85%.
    Από την 1η μέρα της σεζόν μπορείς να αγοράζεις παίκτες γιατί και η κλήρωση του πρω έχει ήδη γίνει.

θα δοκιμασω αυτη τη σεζον τανκινκ διοτι η ομαδα ανεβασε μεσο ορο ηλικιας οπως εχω πει κ σε αλλο ποστ.
    ξεκινισα ηδη να πουλαω παικτες.ποτε ξεκιναω να αγοραζω χαμηλαστερους;απο τωρα ή με το που μπει η νεα σεζον 1η μερα;
    αν προκρίθηκες για το επόμενο επίπεδο, ναι πάρε τώρα για να χάσουν ένα αστέρι.
    Αν μπορείς, πάρε νέους 5-6 και κράτα τους για πολλές σεζόν ώστε να γίνουν -7*, -8* ποιότητα.

Στα μεγάλα επίπεδα βέβαια, στην κορυφή του σέρβερ μπορεί να μην βοηθήσει αυτή η τακτική.
    Μπορεί δηλ. να κληρωθείς και με 1-2 επιπεδα επάνω μάνατζερς οι οποίοι έχουν χαμηλή ποιότητα.
    Είναι 3* μεν αλλά μπορεί να "ξυπνήσουν" και να αγοράζουν παίκτες 6*-7* για σένα αλλά απλούς γι'αυτούς.
    dsio, GiorgosCh and divinitygr like this.
    Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
    http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html

Rookie divinitygr's Avatar
    Quote Originally Posted by nikolgiorgos View Post
    Από την 1η μέρα της σεζόν μπορείς να αγοράζεις παίκτες γιατί και η κλήρωση του πρω έχει ήδη γίνει.
    Η κληρωση δε γινετε την 3η μερα ? ( ειναι εικονικο ? )
    Οσες φορες πηρα παικτες την 1η, επεφτα σε δυνατους αντιπαλους ενω οταν εκανα υπομονη
    με σκοπο οι μεταγραφες μου να γινουν την 3η, ημουν ειτε με ευκολους ειτε με ισοδυναμους