Αυτό ακριβώς, τίποτα παραπάνω :p
Attachment 104266
Printable View
Αυτό ακριβώς, τίποτα παραπάνω :p
Attachment 104266
Εξοργιστικό, ευτυχώς δεν μου έχει συμβεί ....ακόμη.... είμαι παρών σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας μου γιατί από την αρχή της νέας σεζον διαπίστωσα ότι πρέπει να φτυσω αίμα για να πάρω τίτλο στη παρούσα σεζον στο 80% των παιχνιδιών που έδωσα μέχρι τώρα αναγκάστηκα να βάλω όλες τις οδηγίες στο μαξ για να πάρω νίκη ανεξαρτήτου διαφοράς ποιότητας αντιπάλου, χθες σήκωσα το κύπελλο νικώντας δύσκολα κ σχόλιο στο τέλος του αγώνα ότι " πήραμε με το μέρος μας τα περισσότερα σφυρίγματα" χαχαχα παράγκα ρεεεεε....α ρε Νορντεους με τα ωραία σου!
Ωραίος !
Εγώ ευτυχώς πέρασα στον τελικο της Super League.
Το αποτέλεσμα πλέον επαφίεται καθαρά στην τύχη :o
στο δικο μου ματς του cl σημερα κατεβηκε ο θεος στο γηπεδο. πρωτος ημιτελικος εκτος. αποτελεσμα 2-2. κερδιζαμε μεχρι το 62 οπου με δυο απανωτα κορνερ μεσα σε 5 δευτερολεπτα φαγαμε δυο γκολ. σημερα στον επαναληπτικο στην εδρα μας κερδιζαμε 3-0 στο 79. ε......αποκλειστηκαμε!!! Αυτη τη φορα φαγαμε 3 γκολ μεσα σε 10 δευτερολεπτα. Στο 88 ημασταν 3-3. Παει η προκρηση. ακομα πρεπει να πανηγυριζει αυτος.
Εγώ έχασα στον ημιτελικό 6-2 από μια ομάδα 15% χειρότερη, με κανέναν μας μέσα. Με ποια λογική ρε μηχάνημα συμπεριφέρεσαι σε μια ομαδα 143% λες και είναι η κολοπετινίτσα;;; χάνω και το χρόνο μου δηλαδή κοτζάμ μαντράχαλος να βλέπω 800 βιντεάκια τη μέρα για να φτιάξω την ομαδάρα και να χάνει απ τα χρέπια... ρε δεν πάτε από κει που΄ρθατε κύριοι νορντεοαπατεώνες!
απο οτι εχω καταλαβει το παιχνιδι αλλιως συμπεριφερετε σε αλλους κ αλλιως σε αλλους...
κ δεν εννοω αυτους που βαζουν λεφτα ή οχι.να ειναι οι σερβερ;δεν ξερω...
δεν ειναι δυνατον αλλοι να ειναι μονιμα πρωτοι,αλλοι να ειναι στην μετριοτητα(οπως εγω) κ αλλοι να τρωνε ακυρα συνεχεια...
Θέλει να βρεις τις ισοροπίες
δες τώρα πχ
ο @Poli3erosMpalas έχει ομάδα 143%.
Έχει επενδύσει πολύ στην ομάδα του, οκ ?
Ε, όσο πιο πολύ επενδύεις, τόσο περισσότερο χασούρα έχεις.
Νομίζω ότι το να κατεβάζεις ποιότητα είναι μονόδρομος.Εγώ απο τότε που το κάνω παίρνω για πλάκα το πρωτάθλημα και κάθε σεζόν θα πάρω είτε κύπελλο είτε champions η και τα 2 δύο.Αυτή τη σεζόν εκτός απο πρωτάθλημα έχω πάρει το κύπελλο με περίπατο 7-0 στον τελικό και αύριο παίζω τελικό champions.Γενικά τα απαράδεκτα αποτέλεσματα έχουν μειωθεί στο ελάχιστο.
Αυτό ειναι το μυστικό επιβεβαιώνω κ εγώ τα όσα λες, όσο πιο υψηλή ποιότητα έχει η ομάδα με την αρχή της νέας σεζον τόσο πιο συχνά ειναι τα στραβά που θα σου συμβούν, βλέπε τραυματισμοί του καλύτερου σου παίχτη, κάρτες σε παίχτες σε θέση κλειδί, τρολαρισματα κ παραξενα αποτελέσματα
Εκμεταλευονται τον εθισμό που έχει κάποιος για το παιχνίδι κ τις επιτυχίες , όσο πιο εθισμένος είσαι τόσο πιο πολύ φροντίζεις την ομάδα σου κ άλλο τόσο η εταιρία σου δείχνει με τα στραβά αποτελέσματα ότι αυτά που κάνεις δεν φτάνουν...ξόδευε ξόδευε λοιπόν περισσότερο κ ριχνε κ ευρώ
Ακριβώς.Όσο μεγαλύτερη ποιότητα τόσα μεγαλύτερα βάσανα.Εγώ χάνω μέσα στη σεζόν μερικά παιχνίδια επίτηδες είτε στο πρωτάθλημα είτε στους ομίλους του champions είτε σε επαληπτικούς που το πρώτο παιχνίδι δεν αφήνει περιθώρια στον αντίπαλο.Ίσως να παίζει και αυτό το ρόλο του στον να μειωθούν στο ελάχιστο τα απαράδεκτα αποτελέσματα.
Για όσους ενδιαφέρονται για στατιστικά, φέτος από 24 αγώνες πρωταθλήματος στους 10 ο αντίπαλος τερματοφύλακας είχε απόδοση άνω του 7.5... 7 ήττες, 3 ισοπαλίες σε αυτά τα παιχνίδια...
Πιο ΣΤΗΜΕΝΟ, πεθαίνεις...
Sent from my iPad using Tapatalk
έλα ρε συ
έχω γράψει εκατό ποστ εδώ
https://forum.topeleven.com/%CE%95%C...eleven-12.html
πως παίζεις για τίτλους
Εγώ ξεκινάω απο 75-80.Συνήθως κρατάω 8 απο τους καλούς και συμπληρώνω 14άδα με μονάσταρους.Υπάρχει σχετικό πόστ του nikolgiorgos που τα αναλύει κατατοπιστικότατα.
Δεν μπορώ να διώξω κανέναν από δαύτους! τους έχω σαν παιδιά μου! τους είδα να μεγαλώνουν απ' όταν ήταν 18 χρονών... έναν έναν τους τάιζα πράσινα να μεγαλώσουν, αλλά τελικά μάλλον τους παραφούσκωσα. Τώρα θα περιμένω κάνα δυο σεζόν να ξεφουσκώσουν από μόνοι τους μπας και πάρουν κάνα τίτλο! χαχα
σε εμενα δεν πιανει η ρυθμιση ποιοτητας σαν κ σας.
ναι πριν το κανω τερματιζα απο 6 εως τελευταιος.
απο τοτε που κανω ρυθμιση,αν εξαιρεσεις μια φορα πρωταθλημα,τις υπολοιπες απο 4ος εως 10ος...
ποτε double κ' εννοειται ποτε triple...
με αρκετα τρολαρισματα αλλα κ κανονικες ηττες....
Έτσι έκανα κ εγώ κ τίτλο έβλεπα μια στο τόσο οι παίχτες μου ήταν νέοι κ "γρήγοροι" στην ανάπτυξη, ξόδευα πολλά τοκενς στην αγορά γιατί έκαναν 'μπαμ' κ τους χτυπούσαν αρκετοί. Από τότε που εμπέδωσα το πόσο σημαντικός ειναι ο μέσος όρος ποιότητας στο ξεκίνημα χάρις κ στον οδηγό του Γιώργου άλλαξα νοοτροπία κ είδα 'άσπρες μέρες' τουλάχιστον δεν μου σπαν τα νεύρα βρε αδερφέ...
όχι, ο doors έχει ομάδα σε μεγάλο LV.
Εκεί δεν πιάνει.
Από κάποια φάση και μετά (εννοώ LV) η ομάδα σου παίρνει κάτι σαν κλειδάριθμο.
Σε γκρουπάρει με κάποιες ομάδες δηλ. και παίζεις με τους ίδιους και τους ίδιους.
Το διαπίστωσα και γω κάποιες φορές που χαμήλωσα παραπάνω ποιότητα και παρόλα αυτά με είχε ναι μεν με σχετικά χαμηλούς αλλά ήταν οι ίδιοι αντίπαλοι που είχα και σε προηγούμενες σεζόν.
Είχα 70% πχ εγώ, με έβαλε με 80%, πήγα μετά την άλλη σεζόν στο 55-60%, πάλι με τους γνωστούς 80% με έβαλε.
Για τι level μιλάμε;
πάνω από 35-40
ναι γενικα το 50% των ομαδων που εμπλεκομαι ειναι γνωστες μου.
επαιζα παντα μονο με την μια ομαδα μου κ ποτε δεν με εχει αφησει να παρω double ή triple.αλλα δεν βλεπω ουτε βιντεακια ουτε κανω κ πολλες σπαταλες.
γενικα επειδη επαιζα κ σε ομαδα κ ασχολουμαι γενικα με μπαλα εχω να πω οτι το παιχνιδι δεν εχει καμια σχεση με ρεαλιστικο ποδοσφαιρο.ουτε τα βασικα.
κ αυτο το καταλαβα απο τοτε που μπηκα εδω στο φορουμ κ διαβασα τους οδηγους απο τους ειδικους.
1-3. Εις υγειαν...
Attachment 105044
Και το αποτελεσμα στο ηθικο. Σας το λεω....κατι μαγειρευουν αυτοι. ΠΡΟ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΠΑΛΙ.
Attachment 105046
Τι το ψάχνεις φίλε μου, τα ίδια και τα ίδια...
Εγώ χτες έχασα 0-1 από αντίπαλο 27% κάτω... Καμία έκπληξη...
Το παιχνίδι έχει καταντήσει ένας ανόητος τζόγος απόδοσης τερματοφυλάκων. Σε όποιον ΤΥΧΕΙ η καλύτερη απόδοση, συνήθως κερδίζει..
Παίζω επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου με έναν ισοδύναμο κι αφού στον πρώτο είχα χάσει 1-3.Εγώ λείπω, αυτός μέσα. Βάζει γκολ!!! "ωραία, εύκολη βραδιά" , είμαι σίγουρος ότι θα σκέφτηκε... χαχα (κούνια που σε κούναγε!). Η φοβερή μου ομάδα, ανασυγκροτείται από μόνη της και του κολλάει 3 γκολάκια στο 2ο ημίχρονο!!! (είμαι και γαμώ τους μάνατζερ εδώ που τα λέμε... ξέρω πότε πρέπει να λείπω για να ανατρέπονται τέτοια αποτελέσματα!) Πάμε στα πέναλτυ όπου εγώ χάνω πρώτος ένα, αλλά αυτός χάνει στο καπάκι τα επόμενα δύο!!! η μηχανή έχει και σαδιστικές τάσεις. Όχι μόνο θα αποκλειστείς σου λέει, αλλά και με τον πιο οδυνηρό τρόπο! Κρίμα ρε τον άνθρωπο... τον λυπήθηκε η ψυχή μου! τόσα καψώνια ούτε στους λοκατζήδες δεν κάνουν.
μου εχει τυχει τελευταια αγωνιστικη να χανω 2-0,κανω ανατροπη στο 80' κ καθυστερησεις 2-3 κ παιρνω το πρωταθλημα απο τον ιδιο τυπο....................:cool:
Τι ωραίο συναίσθημα να βλέπεις τον τερματοφύλακα της προτελευταίας ομάδας που μέχρι τότε τα ρούφαγε σαν καραμέλες, να μετατρέπεται σε... Μπουφόν και να πιάνει "μόλις" 8.8 απόδοση....
Τι "ρεαλισμός" Θεέ μου [emoji23][emoji23][emoji23]
Εμπνεύσθηκε από το μουντιάλ :o
Σπουδαίοι οι χθεσινοβραδυνοί τερματοφύλακες
Eπαιζα πρωταθλημα πριν λιγο. Ξεκιναμε καλα μιας και παιζαμε με αισθητα πιο αδυναμο αντιπαλο. Ειμαστε λοιπον 0-2 στο 14' οταν.....ΚΑΝΕΙ ΗΜΙΧΡΟΝΟ!!!
Μενω μ@λ@κ@ς για λιγο, αλλα ξυπναω γρηγορα και κανω αμεσως restart το παιχνιδι. Ξαναμπαινω και βλεπω οτι ειχε ληξει και κερδισα 0-7. (4 γκολ ο πρωτος σκορερ μου που προηγειται και στον σχετικο διαγωνισμο) ΟΥΦ.....Παλι καλα να λες...ποτε δε ξερεις τι σου ξημερωνει εδω περα!!!
Εαν περιμενεις λιγο,επιστρεφει στο κανονικο του λεπτο...Τουλαχιστον σε εμενα οσες φορες το χει κανει,επανερχεται μετα απο λιγο
Στάλθηκε από το LG-K420 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
To ειδαμε κι αυτο!!! 7 παικτες με βαθμολογια 4 στον αγωνα!!
Φυσ. κατασταση ηθικο, μπονους ολα στο τερμα!! Τελικο αποτελεσμα 9-1 !!!!!!!. Στις ομοσπονδιες.
Attachment 107208
EDIT.....Και στο καπακι αυτο εδω... Πρωταθλημα και ηττα με 2-1
Νομιζω η μηχανη αποφασισε να ασχοληθει παλι μαζι μας... Ασχημα τα πραματα.
Attachment 107210
o δικός σου στις ομοσπονδίες ειχε "μεταλλαγμένους" ?
για δώσε όνομα ή κωδικό γκρουπ
Οχι δεν νομιζω. Στο πρωτο ματς τον κερδισα. Το group λεγεται Sing Penting Gajian. Δεν ξερω πως να βρω τον κωδικο του. Τερτιπια της μηχανης ειναι φιλε μου, μη ψαχνεις να βρεις ιστοριες,
Φιλικη συμβουλη. Αμα θες να ψαξεις ψαξε στη Nordeus καλυτερα. Εκει ειμαι σιγουρος οτι θα βρεις "παπαδες"
EDIT... Τωρα που ξανακοιταξα οι 4 επιθετικοι του εχουν στις γκρι ικανοτητες 1% και στις καλες πανω απο 280.
Μετά απο 3 σεζόν με 3/3 η nordeus είπε να με τρολάρει.Απο τα προημιτελικά του champions φάνηκε που πάει το πράμα.Αποκλεισμός με 2 ισοπαλίες απο ομάδα κατά 30% κατώτερη και με ατομικά χαρακτηριστικά παιχτών η μέρα με τη νύχτα.Και σαν μην έφτανε αυτό εκτός και απο το κύπελλο με 2 ήττες με ομάδα κατώτερη κατά 35% και με το manager να απουσιάζει και απο τα 2 παιχνίδια.Έλεος που λέει και ο Γεωργίου.Ρε δεν αγοράζω token λέμε...
Kαπως ετσι χαθηκε σημερα ο ημιτελικος του CL και ας ειχαμε κερδισει εκτος με1-3. Σημερα ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ. Νομιζω το 10 αρι του man of the match που πηγε στον δυαστερο που μου εβαλε τρια γκολ, αλλα και το 8αρι του 3στερου GK τα λενε ολα. Τελικο 0-3.
Attachment 110616
Ει ψιτ μαγκες εκει περα...εχουν αρχιζει και βγαζουν ματι τα "πειραγμενα" σας.
τι λες τωρα ρε φιλε...
το μιλάς το παιχνίδι @nikose - lolQuote:
Aπλα δεν ηταν γραφτο μας.
βγάλτο αυτό από την υπογραφή σου.
Βασικά η μόνη εξήγηση είναι ότι είχες πολλές νίκες μαζεμένες και σου την είχε στημένη το παιχνίδι για να χάσεις.
Το έβλεπες το ματς ?
Έκανες κάποιες κινήσεις ?