Μακάρι όταν δεν μπορούμε να δούμε ένα αγώνα μας να μπορούσαμε να προγραμματίζουμε εγγραφή όπως κάνουμε στην τηλεόραση να μια καλή πρόταση στην Νορντεους αλλά θα την δεχθεί?
Sent from my iPad using Tapatalk
Printable View
Μακάρι όταν δεν μπορούμε να δούμε ένα αγώνα μας να μπορούσαμε να προγραμματίζουμε εγγραφή όπως κάνουμε στην τηλεόραση να μια καλή πρόταση στην Νορντεους αλλά θα την δεχθεί?
γράψε μια πρόταση
https://forum.topeleven.com/%CE%A0%C...5%CE%B9%CF%82/
Καμιά φορά όταν μπαίνω στο squad/line up από την μπακατέλα το κινητό μου, επειδή η οθόνη πιάνει μέχρι επάνω, τυχαίνει να αλλάζω παίχτες.
Νομίζει ότι τους κρατάω και τους σέρνω, ενώ εγώ απλά θέλω να κάνω scroll down. Στην εικόνα, άλλαξαν θέση μεταξύ τους οι υπόψη παίχτες? Μήπως τυχόν συνέβη κάτι τέτοιο?:(
Eπαιζα επαναληπτικό ημιτελικού στο cl. είχα κερδίσει εκτός 1-4 μια ομάδα γύρω στο 10% καλύτερη. ε.....στο δεύτερο ματς χάσαμε με 1-7. δεν ήμουν μέσα αλλά στα 8 τελικά σουτ έβαλε 7 γκολ αυτός. ούτε αυτός ήταν μεσα.ομως. οοοοοοολη μου η ομάδα έβγαλε το ματς με 4 άρια και 5 άρια. μόνο ο αmc που έβαλε το γκολ τη γλύτωσε με ένα 6αρι.
Σήμερα έπαιξα με τον ΝΙΚ τελικό τσου-λου απέναντι σε ένα φίλο από τον σέρβερ που κληρωνόμαστε συνέχεια μαζί.
Αυτός -1 lv και περίπου 30% κάτω σε ποιότητα αλλά καλός μάνατζερ και ενεργός (ήταν μέσα).
Ο τερματοφύλακας του έκανε 10 αποκρούσεις !
Αλλά νίκησα με 2-1
Attachment 118286
Συμπέρασμα :
κατά πως λένε, κάνε ομάδα να νικας και την διαιτησία :rolleyes:
... κάνε ομάδα να νικάς και τους σούπερ τερματοφύλακες :o
Δες εδω @Nick Lizas
https://r.tapatalk.com/shareLink?url...9&share_type=t
Tiger FC level 1
που το βρήκα ρε @nikose αυτό το παλιό σου το ποστ
https://forum.topeleven.com/top-elev...ce-league.html
τότε δεν είχε ξεκινήσει ακόμα το Ελληνικό το φόρουμ
απίστευτο
Που το βρηκες ρε θηριο Νικολογιωργο????
Ειδες ομως οτι με παει γ@μιωντας απο τοτε??
Ειδες πως την ειχα ονομασει την ομαδα μετα απο αυτα τα απιστευτα που μου εκανε μερα παρα μερα??
σσσσσσσσσσσσστQuote:
Ειδες πως την ειχα ονομασει την ομαδα μετα απο αυτα τα απιστευτα που μου εκανε μερα παρα μερα??
για όσους λένε ότι το παιχνίδι χάλασε τον τελευταίο καιρό
χαχαχα
Nταξ...τωρα το πυροβολουν αναμεσα στα ματια.
Πάλι καλά που αποφάσισα να το παρατήσω το παιχνίδι την επόμενη σεζόν, λόγω κούρασης.Πλέον εκτός από τα τρολ αποτελέσματα σε κύπελλο και CL φαίνεται έχουν πειράξει και το πρω...
Attachment 120732
αγώνας απέναντι σε παρατημένη ομάδα. 106+ εγώ , γύρω στο 35% αυτός μόνο ήττες. 4-2-3-1 αυτός, κατεβαίνω με 3w-1-2-3-1 κανονικό, όλα μικτά, ήπια και αντεπιθέσεις.Βάζω γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Ο αντίπαλος όμως κάνει περισσότερες φάσεις. Βάζω έντονη, τρώω γκολ.Πάω επίθεση κοντινές και μαν του μαν τίποτα.Τελικό αποτέλεσμα 1-1.
Attachment 120734
και εδώ βλέπετε τις βαθμολογίες των παιχτών οι οποίες υπόψιν ήταν έτσι από το 30, όχι στο τέλος του αγώνα.
Attachment 120736
εντάξει να παίζεις απέναντι σε τερματοφύλακα, ο οποίος βρέθηκε στη μέρα του, αλλά αν πιάνουν 7,5 και άλλοι πέντε παίχτες, εγώ γιατί να φτιάχνω ποιότητα κάθε σεζόν?
και συνεχίζω πιο κάτω..
αγώνας πρω απέναντι σε ομάδα χωρίς σχήμα, μόνο με έναν παίχτη μέσα. Ο τύπος μπήκε στην αρχή της σεζόν και πήρε δύο παίχτες.Η ποιότητά του φαίνεται γύρω στο 30% αλλά πρέπει να είναι γύρω στο 45%. Από τις αγωνιστικές του πρω βλέπω έπαιζε 4-3w-2w-1st.Κατεβαίνω με 3w-1-2-3-1 κανονικό, μικτά από το κέντρο, αντεπιθέσεις.Βλέπω τον αγώνα από δεύτερο προφίλ. Κερδίζω 2-0 στο 10 και μπαίνω με το βασικό προφίλ και βάζω condition. Αρχίζω δέχομαι επιθέσεις. Κάπου στο δεύτερο ημίχρονο δέχομαι γκολ και βάζω 4-5-1v αμυντικά αντεπιθέσεις. Όλες οι φάσεις στην περιοχή μου μέχρι το 88 όπου έβαλα γκολ με την αλλαγή του 85.
Attachment 120746
Attachment 120748
Οι βαθμολογίες του ήταν έτσι από το 30
και εδώ πώς φαίνεται η ομάδα του
Attachment 120750
Κάποιον μου θυμίζεις...κάποιον μου θυμίζεις!
τον παλιό καλό καιρό που μετρούσαν άλλα πράγματα, όπως βλέπω τους δύο σου αγώνες θα έλεγα να στείλεις πάγκο τον gk σου και να βάλεις ή να πάρεις έναν έναν νέο.
τουλάχιστον για τα επόμενα ματς.
Κοίτα η αλήθεια είναι ότι ο gk έχει παίξει καλά σε αρκετά ματς.Για την ακρίβεια είναι η πρώτη φορά φέτος που είδα gk να βγαίνει mvp σε παιχνίδι απέναντι σε ομάδα χαμηλότερης δυναμικότητας. 113% εγώ 85% ο άλλος, 3-0 κέρδισα κύπελλο και ο gk βγήκε mvp. Παράλληλα τα παραπάνω γκολ ήρθαν από αντεπιθέσεις.Δεν ξέρω βέβαια αν οι φάσεις στο παιχνίδι έχουν κάποιο νόημα που να οφείλεται άπου (στις οδηγίες των δύο ομάδων πχ) ή απλά διαλέγει το παιχνίδι κάποια highlights και στα πετάει.
Όπως έχει πει ο νικ πιο πάνω, πιστεύω πλέον ότι ο gk είναι για να κλείνει το ρόστερ.Επίσης από την εμπειρία μου τις τελευταίες πέντε σεζόν όπου πάντα έχω την μεγαλύτερη δυναμικότητα από ολες τις ομάδες στις διοργανώσεις ο gk μου ποτέ ποτέ δεν βγήκε mvp (έως τον προ-προηγούμενο αγώνα κυπέλλου).Πάντα έβλεπα τον αντίπαλο gk να βγαίνει mvp. Από ότι φαίνεται ο gk είναι μόνο όπλο των αδυνάμων στο παιχνίδι.
Και συνεχίζω και πάλι. Ίσως έχω αρχίσει να γίνομαι πολύ απαιτητικός απέναντι στα αποτελέσματα που περιμένω (και απλά το παιχνίδι να γίνεται πιο ρεαλιστικό???)
Αγώνας κυπέλλου απέναντι σε αντίπαλο που έπαιζε με 2 επιθετικούς και aml-r-c. 89% ποιότητα αυτός , 114εγώ. Όλο το παιχνίδι το πήγα αμυντικά με 4-5-1v και μετά την κόκκινη του dc στο 22 με 4-1-1-3w-1 και πάσες από κέντρο. Οι καλύτεροί μου παίχτες οι αμυντικοί. Πάλι καλά που δεν χάσαμε.
Attachment 121130
Attachment 121132
Και σήμερα στο πρω.Αγώνας απέναντι στην δεύτερη σε δυναμικότητα ομάδα του πρω. 76,1% με 4-4-2.Εγώ με κανονικό 4-2-3-1.Βλέπω το παιχνίδι από δεύτερο λογαριασμό. Του δίνει πέναλτυ στο 38. Μπαίνω βάζω επίθεση έντονη πίεση τρώω κόκκινη.Ο επιθετικός μου με 7+ όλα στα καλιακούδια.Τον αλλάζω στο 80 και μετά έρχεται η λύτρωση από αλλη αλλαγή που είχε μπει νωρίτερα.
Attachment 121134
Attachment 121136
Τώρα βέβαια, πώς το έχουν κάνει πιο ρεαλιστικό, όταν στο πρώτο παιχνίδι όπου ομάδα σαν τις ελληνικές κατεβαίνει απέναντι σε αγγλική με 5 μπροστά και χωρίς άμυνα το παλεύει μέχρι τελευταίας στιγμής αυτό δεν το ξέρω.
Επίσης, ο επιθετικός μου φέτος δεν έχει παίξει σε κανένα παιχνίδι (ίσως σε ένα στο κύπελλο) απέναντι σε μη παρατημένη ομάδα. 111% ποιότητα, 250%+ finishing,180+shooting,passing,potitioning, ειδικότητα σε φάουλ.Απλά τον έχω από 19 χρονών και τώρα είναι 26.
Όλα τα bonus στο max.
Με 30% Μικρότερο και έχασα 1-0 Εντ μεταξύ παίζει να έχασα χωρίς υπερβολές 10 τετ τα τετ https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...50e74f2fda.jpg
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να γυρίσω αρκετές σεζόν πίσω για να βρω δημοσίευσή μου στο συγκεκριμένο thread.
Αλλά με αυτό που είδα σήμερα ψοφάω στο γέλιο.Με την παρακάτω ομάδα έφερα ισοπαλία στο πρωτάθλημα.Γνωριζω φυσικά ότι αν είναι έτσι παρατημένες οι ομάδες, στήνονται αυτόματα απ'το παιχνίδι.
Δε γίνεται όμως με 0% μπόνους ο αντίπαλος κι εγώ με 10, ορθολογικό στήσιμο και όχι άρπα κόλα,και να δεινοπαθώ να κερδίσω... Και να έχω καλύτερο παίκτη μου τον τερματοφύλακα...
Και να έχεις το βοηθό να λέει στην έκθεση αγώνα πως δε μπορούσα να πάρω τη μπάλα απ'τους αμυντικούς του.
Ποιους αμυντικούς ρε καλαβόρτζε?
Attachment 122369
Attachment 122371
Attachment 122373
να και η τρολιά
0-0 εναντίον ομάδας -40% κάτω.
Αν και με 10 και απόντα μάνατζερ, τίποτα.
Ε, τα γνωστά φιξαρισμένα αποτελέσματα.
Attachment 122551
Attachment 122553
μέχρι ένα σημείο καταλαβαίνω.... αντι να βγει mvp ο τερμας του η καποιος απο την άμυνά του βγήκε ο τερματοφύλακας σου?? ελεος
Είναι από τα στατιστικά.
Ο ένας του Νικ είχε 4 αποκρούσεις στα 4 σουτ και ο άλλος 5/6.
Δεν πάει δηλαδή με την λογική ότι ο άλλος έσωσε την πιο αδύναμη ομάδα του από την ήττα.
Πιο κουφό σε αυτά τα ματς είναι τα στατιστικά πάντως.
Πως γίνεται δηλαδή μια ομάδα με 2* κάτω και με παίκτη λιγότερο από το 60' , κατοχή 27-73%, πετυχημένες πάσες 77-83%, έχει όλους τους μεσοεπιθετικούς του κάτω από 7 αλλά και 11-16 σουτ.
Είναι απλό κάποιοι από την Νορντεους έχουν την δυνατότητα να διαλέγουν αγώνες και να επηρεάζουν το αποτέλεσμα ανάλογα με ποια ομάδα γουστάρουν να κερδίσουν δεν μπα να έχεις την καλύτερη ομάδα ότι και να κανείς δεν θα κερδίσεις τώρα στη περίπτωση του Γιώργου αυτός που επηρέασε τον αγώνα πρέπει να μισεί την Μίλαν χα χα
κι άλλο τολάρισμα
Ήττα εντός στο τσου-λου
Τίποτα δεν λειτουργούσε σωστά
Attachment 122967
κλασσικά το αντίπαλο τέρμα παίκτης του αγώνα
Attachment 122969
και βλέπω να χαιρετάω από κατώτερη ομάδα που δεν έχει σηκώσει μια κούπα σε 50 σεζόν
Attachment 122971
πίκρα
112 εγώ. 90 αυτός και παρατημένη ομάδα
Με έριξε από την 1η στην 4η θέση
Attachment 122975
Attachment 122977
για το τουρνουα αυτον τον τυπο τον κερδισα με την τριτη προσπαθεια. στην δε πρωτη προσπαθεια μου εριξε 3 με 10 παικτες
Attachment 122985
Με διαφορα 46% υπερ μου χασαμε το αηττητο στο πρωταθλημα μεσα στην εδρα μας..:rolleyes:
Απο φιλο, οπου κ ητανε μεσα στο παιχνιδι, εχοντας 4 goal μονο παθητικο σε ολο το πρωταθλημα και τρωμε 3μπαλο...:p
Εχοντας υπερ μου, την κατοχη, τα σουτ, και τις ολοκληρωμενες πασες...:) και το ζαρι μας εβαλε στην θεση του ηττημενου...:cool::confused:
.
Attachment 123247
.
Attachment 123249
.
Attachment 123251
.
Attachment 123253
.
Πιθανον να μην ειμαι στο σωστο thread, ζηταω συγνωμη απο τους διαχειριστες.
Την προηγουμενη εβδομαδα στις ομοσπονδιες εχασα στον τελικο απο μια ομαδα οπου στην κατηγορια της ομοσπονδιας μου (χρυση 2) συνανταω μια ομαδα που εχει πριν τον τελικο 1718 ποντους :rolleyes::p και απορω πως μπορει να γινει αυτο αφου εχουνε παιχτει μονο 3 τουρνουα, και ολα να τα εχει κερδισει με 36-0, και φυσικα να εχει βγει σε ολα νικητρια, πως μπορεσε να μαζεψει ολους αυτους τους ποντους ?? ρωταω ο ποιητης !!!
Δεν θα επρεπε να ειναι τουλαχιστον στην χρυση 1 ??
Εχει παιξει 31 τουρνουα κ εχει παρει τα 30 στην πρωτη θεση & μονο ενα στην δευτερη, πως βρεθηκε στην χρυση 2 ? Ε? Αμπως..:rolleyes:
.
Attachment 123255
.
Attachment 123257
.
πραγματι δεν βγαινουν τα κουκια. επρεπε να παιζουν πλατινουμ
Έχει δίκιο ο @rizla , 1 -1 ανεβαίνεις κατηγορία.
Και γω έχω ένα φίλο Γερμανο που έχουν ένα γκρουπ τούμπανο και ανέβηκαν στην πλατινουμ με 2000 πόντους.
Attachment 123277
μετα απο μια σεζον που τερματησα 9ος με νυχια κ με δοντια.
πως φαινεται οτι το παιχνιδι αυτη τη σεζον θα ευνοησει εμενα(μακαρι).
με αφησε να νικησω την καλυτερη ομαδα του πρω,με μενα να εχω μονο ενα υποστηρικτη.
3-2
Attachment 123535
Attachment 123537
δεν γινεται αυτο που βιωνω 3 μερες
Η ομαδα ξεκινησε τη σεζον και παει τρενο αητττητη με μεσο ορο γκολ 4,5 και εχω κανει την ομαδα 115% με διαφορα στους αντιπαλους
3 μερες σερι πρωταθλημα εχουν μπει και οι τρεις μικροι και με εχουν ξεσκισει με 5αρες και απαραδεκτα αποτελεσματα χωρις να ξερω το λογο.
Να ελεγα οτι η διαφορα ποιοτητας ειναι κοντα να πω οκ.
Ειναι στιγμες που σκεφτομαι να το παρατησω και να αρχισω κανα αλλο παιχνιδι.
Χαλας πρασινα χαλας τοκεν και στο τελος βγαινεις κουρεμενος που λενε.
Αν δεν εφτιαχνα την ομαδα ποσο θα εχανα?
αν μπορείς, βάλε καμια φώτο (ποιότητες) και πως έπαιξες.
κουφό μου φαίνεται
Θα σας πω την πρωσοπικη μου εμπειρία εδώ και τρεις σαιζόν το παιχνίδι έχει αλλάξει δραματικα τα counter δεν ισχύουν οι μικροί σε κερδίζουν και πολλά αλλά
Λοιπόν να σας πω πως τα καταφέρνω όταν τελειώνει η σαιζόν κάντε αυτό που λέει ο φίλος νικολογιωργος κρατήστε 8 καλούς και φτιαχτε την ομάδα σας τώρα δώστε προσοχή φτιαχτε τους π παίκτες σας μέχρι την Τρίτη ημέρα του πρωταθλήματος μετά μην τους πειράξετε καθόλου αν προσπαθήσετε κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος να ανεβάσετε και άλλο την ποιότητα θα χάνετε από τους μικρούς θα σας δώσω ένα παράδειγμα ότι έχουν καταφέρει να μην μετράει τόσο πολύ η διαφορά με ένα τρία στέρο από ένα εφταστερο είχα στήσει την ομάδα προετοιμασμένη γιατί δεν θα έβλεπα το παιχνίδι αλλά απο λάθος αντί για τον εφταστερο aml μου είχα βάλει τον τριαστερο λοιπόν αυτός σκόραρε και είχε απόδοση 9,8 χωρίς ειδικές προπονήσεις τον έχω μόνο για να συμπλήρωνω το ρόστερ ε ακριβώς το ίδιο γίνεται όταν παίζεις απέναντι σε μια ομάδα που είναι κατώτερη από σένα και να κλείσω τα παιχνίδια με τους θεωρητικά εύκολους μην τα παρακολουθείται είναι σαν να το καταλαβαίνει η μηχανή της Νορντεους και προσπαθεί να σου κάνει την ζωή δύσκολη και πολλές φορές να χανεις
Κοιτάω να μην χάνω αγώνα της βασικής μου ομάδας.
Εξαίρεση μόνο αν είναι στη δουλειά και δεν μπορώ.
Θα προσπαθήσω να ανεβάσω φωτό αλλά αυτό που λέει ο nick φαίνεται λογικό.
Αλλά και οι αντίπαλοι μπαίνουν στους αγώνες εναντίον μου οπότε θα έπρεπε να γίνεται το ίδιο και σε αυτούς.
Δεν ξέρω τι γίνεται