Results 1 to 10 of 625
Like Tree394Likes

Thread: Απαράδεκτο αποτέλεσμα

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    VIP Nick Lizas's Avatar
    Η Νορντεους μας την έκανε μας στέρησε την είσοδο στο τελικό και χάσαμε το triple crown ο επαναληπτικός ήταν 3.30 τα ξημερώματα εντος,εκτός έδρας ο πρώτος αγώνας είχα κερδίσει με 0-1 και οι δυο παρόντες ,στο δεύτερο και οι δυο απόντες χάνω 1-2 το θέμα δεν ήταν ότι έχασα και αποκλείστηκα αλλά νομίζω κάποιος πείραξε την ομάδα μου και δυο μου παίκτες έπαιζαν διαφορετικές θέσεις όχι μόνο αυτό πήραν και κόκκινη κάρτα και οι δυο

Sent from my iPad using Tapatalk

Apprentice
    Quote Originally Posted by Nick Lizas View Post
    Η Νορντεους μας την έκανε μας στέρησε την είσοδο στο τελικό και χάσαμε το triple crown ο επαναληπτικός ήταν 3.30 τα ξημερώματα εντος,εκτός έδρας ο πρώτος αγώνας είχα κερδίσει με 0-1 και οι δυο παρόντες ,στο δεύτερο και οι δυο απόντες χάνω 1-2 το θέμα δεν ήταν ότι έχασα και αποκλείστηκα αλλά νομίζω κάποιος πείραξε την ομάδα μου και δυο μου παίκτες έπαιζαν διαφορετικές θέσεις όχι μόνο αυτό πήραν και κόκκινη κάρτα και οι δυο
    Καμιά φορά όταν μπαίνω στο squad/line up από την μπακατέλα το κινητό μου, επειδή η οθόνη πιάνει μέχρι επάνω, τυχαίνει να αλλάζω παίχτες.
    Νομίζει ότι τους κρατάω και τους σέρνω, ενώ εγώ απλά θέλω να κάνω scroll down. Στην εικόνα, άλλαξαν θέση μεταξύ τους οι υπόψη παίχτες? Μήπως τυχόν συνέβη κάτι τέτοιο?