δεν ξέρω ρε συ τι ναπω, βλέπω τα αποτελέσματα όλων των ομάδων στο πρω, σε δύο μου ομάδες,
και δεν υπάρχει τέτοιο αποτέλεσμα
δεν ξέρω ρε συ τι ναπω, βλέπω τα αποτελέσματα όλων των ομάδων στο πρω, σε δύο μου ομάδες,
και δεν υπάρχει τέτοιο αποτέλεσμα
Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html
Ειπαμε...αλλο παιχνιδι παιζεις εσυ και μερικοι αλλοι. Στο δικο μας οι παικτες θελουν τρεις προπονησεις (x2)για να πιασουν το 10%, Οχι δυο . Τα εχουμε ξαναπει αυτα. Εχω αρχισει να πιστευω οτι επιλεγουν μερικους και τους κανουν elpha/beta testers εν αγνοια τους, για να δοκιμαζουνε πραγματακια. Τους εχω απολυτως ικανους.
Κατι σχετικο ειχε κυκλοφορησει τον τελευταιο καιρο εξαλλου και εφαγαν το κραξιμο της αρκουδας στο αγγλικο forum.
Last edited by Nikose; 02-13-2019 at 06:40 AM.
Oι παικτες μας δεν ειχαν κινητρο. Οι αντιπαλοι ηθελαν περισσοτερο τη νικη. . (Σχολιο βοηθου μετα απο νικη με 4-0) Η μαγεια των προγραμματιστων του T11.
Παίζω στο πρωτάθλημα με τον δεύτερο. 20% κατω . Ομως είναι ενεργός και βλέπει τους αγώνες του. Επειδή δεν θα μπορούσα να δω το ματς έστησα την ομαδα μου με το πιο ισορροπημένο σύστημα (4-5-1v) .
Οδηγίες :
Κανονική
Απο τα πλαγια
Μεικτή
Με αντεπιθέσεις
Ηπιο
Σκληρό
Ζωνη
Οχι οφσάιντ
Το αποτελεσμα? 1-1 .απο οτι βλέπω απο τα σουτ και απο τις αποκρούσεις απο θαυμα δεν έχασα .απολαύστε τις φωτογραφίες.
Μπράβο nordeus
Tiger FC level 1
For official in-game help please refer to Top Eleven Support here.
I upload top eleven content on my YouTube Channel.
εγώ προσπάθησα να χάσω στο CL σήμερα, με το που ξεκίνησε το παιχνίδι έβαλα τερματοφύλακα εκτός θέσης και στην θέση του ένα παίχτη 1%.
Τους έβαλα όλους στη σειρά και το παιχνίδι τελείωσε 1-1. Παραλίγο και να κέρδιζα κιόλας.Τον αντίπαλο τον περνούσα σε ποιότητα γύρω στο 30% (80% vs 50%).Ενώ ήθελα να χάσω και να βγω δεύτερος τώρα με την ισοπαλία βγαίνω 1ος και πετυχαίνω πιο δύσκολους αντιπάλους στα μπαράζ και τον πιο δύσκολο της διοργάνωσης στον τελικό.
Με αυτό το αποτέλεσμα πιστεύω ότι το ζάρι έχει γίνει αρκετά πιο ισχυρό στο παιχνίδι.
μπα, πάντα ήταν έτσι
χαχα
να εχεις προκριση στον ημιτελικο για τελικο στο 83' με 2 γκολ διαφορα κ να τα τρως στο 84' κ 90'...
ενεργος μονο εγω.ο αλλος καλυτερος 10%.
πολλα συναισθηματα.....
Η Νορντεους μας την έκανε μας στέρησε την είσοδο στο τελικό και χάσαμε το triple crown ο επαναληπτικός ήταν 3.30 τα ξημερώματα εντος,εκτός έδρας ο πρώτος αγώνας είχα κερδίσει με 0-1 και οι δυο παρόντες ,στο δεύτερο και οι δυο απόντες χάνω 1-2 το θέμα δεν ήταν ότι έχασα και αποκλείστηκα αλλά νομίζω κάποιος πείραξε την ομάδα μου και δυο μου παίκτες έπαιζαν διαφορετικές θέσεις όχι μόνο αυτό πήραν και κόκκινη κάρτα και οι δυο
Sent from my iPad using Tapatalk
"Πείραξε την ομάδα σου" ???
Tiger FC level 1
For official in-game help please refer to Top Eleven Support here.
I upload top eleven content on my YouTube Channel.
Εγώ αυτό καταλαβαίνω αλλά δεν μπορώ να το αποδειξω
Sent from my iPad using Tapatalk
μπας και πατήθηκε εκείνο το κουμπί με τις σωσμένες 11άδες ?