-
Άκου λοιπόν και τα δικά μου χαΐρια...
Μετά το περσινό πρωτάθλημα που πήρα και με τις 2 ομάδες (η μικρή τρίτο σερί) φέτος ξανάρχισε το τρολάρισμα διάρκειας....
Η μεγάλη ομάδα, ξεκίνησε 4-0-1, πρώτη. Στους επόμενους 6 αγώνες, 4 ισοπαλίες (κυρίως με τους τελευταίους) και 2 ήττες στο γκολ... Έτσι, για να γουστάρουμε ρε παιδί μου!
Στο chl δε, για να καταλαβαίνουμε τι λέμε για "σημαδεμένη τράπουλα", με τρείς από τις ΜΕΤΡΙΕΣ ομάδες του πρωταθλήματος, ήρθα ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ με 5 ήττες και μια νίκη 6-0!!!! Ότι να ναι, από τα γνωστά "ωραία" του παιχνιδιού...
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ρε γατακι Tesla, χασε πρωτα απ τον ενδεκατο, και μετα μιλα!! . :P
-
Νομίζω πως ακόμα και η ισοπαλία με κάποιον που έχουμε διαφορά πάνω από 80%, είναι κάτι ακατόρθωτο! Αν βέβαια ήταν και ήττα, θα είχα πάρει το χρυσό βατόμουρο σπίτι μου!!
-
Με όλο το σεβασμό στα παθηματά σου, πριν λίγους μήνες (την τελευταία σαιζόν του te2017) έχασα στον τελευταίο αγώνα των ομίλων chl (και μαζί την πρόκριση στα νοκάουτ) από ομάδα που είχε δυναμικότητα.... 9%!!!! Με 80-20 κατοχή υπέρ μου και δε σσυμμαζεύεται... Η ομάδα που είχα κατεβάσει σε εκείνο τον αγώνα είχε δυναμικότητα 81%. Απλά γελούσα καμία βδομάδα με τα χάλια τους...
-
η νορντεους το πειραξε παλι. δεν λειτουργει τιποτα
-
4 Attachment(s)
-
Τελευταίο "στολίδι" στην αλυσίδα των τρόλ. Μετά από 2 νίκες το σ-κ (η μία εκτός έδρας επί δυνατού αντιπάλου), έπαιζα σήμερα το πρωί με τον τελευταίο (1-1-12, 13-48 γκολ). Κάνω μικρό rotation, διάφορα δυναμικότητας κοντά στο 20%. Αποτέλεσμα 0-0!!! Για πέμπτη φορά φέτος "δεν ήταν η μέρα μας". Ο τερματοφύλακας που έχει αρπάξει 48 γκολ, ξαφνικά σήμερα έγινε... Ντασάεφ (8.4). Πιο ΣΤΗΜΕΝΟ, πεθαίνεις [emoji23][emoji23][emoji23]
-
παιζω πρωταθλημα με τον 2ο, του σκαω 2 4αρες μεσα εξω, παιζει ο 2ος με τον 3ο και του σκαει 2 4αρες. παιζω εγω με τον 3ο και μου σκαει 2 4αρες. τι διαλο ειναι αυτο? τεετειο μαγειρεμα να ειμαστε ολοι ικανοποιημενοι? γινονται αυτα?
-
Mε όλο το σεβασμό παιδιά αλλά όλο αυτό είναι ένα τσίρκο πραγματικά τέτοια αποτελέσματα ούτε στην εποχή του atari. Ποιος ο λόγος να φτιάχνουμε τα ηθικά? Ποιος ο λόγος να βλέπουμε τα παιχνίδια? Ποιος ο λόγος να χάνουμε από ομάδες με 10 παίχτες κ ανύπαρκτους στο online? Με 10% κατάσταση κ κερδίζουμε παιχνίδια? Όλα τα αποτελέσματα τελικά είναι προκαθορισμενα, είτε τα βλέπεις είτε όχι, φτάνει να έχεις σωστά τους παίχτες στης θέσης τους. Όλα τα άλλα έτσι για τα ΕΦΕ. K χθες που είχα αγώνα κ δεν μπορούσα να μπω λόγο το προβλήματος της σύνδεσης, έχασα 3:0 ο λόγος σας ότι έχασε η ομάδα που δεν είχε κατάλληλους παίχτες αχαχαχαχ πόσοι τραγικό το έχετε κάνει? Και δεν φτάνει αυτό έχασα και τον επόμενο που είναι αύριο χαχαχαχ Τόσα χρόνια χαμένα, ήδη η εφαρμογή διαγράφεται. Διαθέτω εδώ κ 3 μήνες την καλύτερη ενδεκάδα και η νίκη έρχεται μόνο με τουφέκι αχαχαχα, πάντα τα ηθικά ανεβασμένα, προπόνηση comple και πάντα online. Eπισης ειμαστε 4 άτομα που το ξεκινήσαμε μαζί εδώ κ 5 χρόνια και έχουμε δει τα απίστευτα, επιτέλους πότε θα γίνει παιχνίδι αυτό το τσίρκο? Στις μεταγραφές ο βοηθός ζητάει και 600 τοκεν έχω δει που θα πάει και αυτό?
-
χθες έγινε ο κακός χαμός.
Ξεκίνησαν το παγκόσμιο κύπελλο και εβγαλε πολλά bugs.
Γενικά αυτή η σεζόν είναι πολύ "ασταθής" θα έλεγα - όπως ο καιρός :o