Results 1 to 10 of 625
Like Tree394Likes

Thread: Απαράδεκτο αποτέλεσμα

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Rookie nichio's Avatar
    Φίλε, χωρίς υπερβολή αν ήθελα να γίνω "ψείρας", θα μπορούσα να ποστάρω κάθε 2 μέρες max... Με τη μεγάλη ομάδα (lvl25, 103% - υψηλότερο στο πρωτάθλημα) με έχει μουρλάνει... Νίκες επί των πρώτων, ήττες εντός από τα παρτάλια με κοινό σημείο αναφοράς τους τερματοφύλακες. Θεοί στις νίκες, ρουφήχτρες στις ήττες. Νέα version

Sent from my iPad using Tapatalk

Pro
    Quote Originally Posted by nichio View Post
    Φίλε, χωρίς υπερβολή αν ήθελα να γίνω "ψείρας", θα μπορούσα να ποστάρω κάθε 2 μέρες max... Με τη μεγάλη ομάδα (lvl25, 103% - υψηλότερο στο πρωτάθλημα) με έχει μουρλάνει... Νίκες επί των πρώτων, ήττες εντός από τα παρτάλια με κοινό σημείο αναφοράς τους τερματοφύλακες. Θεοί στις νίκες, ρουφήχτρες στις ήττες. Νέα version

Sent from my iPad using Tapatalk
    Φιλε μη μου τα λες εμενα αυτα, τα εχω περασει πολυ πριν απο εσενα. Οσο για τους τερματοφυλακες ασε. Ειναι x-files αυτο το θεμα. Τα εχουμε ξαναπει.

VIP Nick Lizas's Avatar
    Quote Originally Posted by Nikose View Post
    Φιλε μη μου τα λες εμενα αυτα, τα εχω περασει πολυ πριν απο εσενα. Οσο για τους τερματοφυλακες ασε. Ειναι x-files αυτο το θεμα. Τα εχουμε ξαναπει.
    βρε nikose εχανες γκρίνιαζες κερδίζεις η ομαδα σου πεταει ξανα γκρινια θα προτείνω στο τεσλα
    να παρεις μια φανελα που θα γραφει ο γκρινιας χα χα