έτσι μιας που γίνεται κουβέντα, εκτός του ότι είναι τόσοι πολλοί παράγοντες που παίζουν ρόλο στο αποτέλεσμα (και δεν είναι οι ίδιοι κάθε φορά ), υπάρχουν πράγματα που δεν μπορούμε να ξέρουμε για τον αγώνα που ποστάρει ο καθένας μας αλλά ούτε για τον δικό μας καλά καλά.
Εννοώ αν δεν είμασταν παρόντες.
ας δούμε ένα παράδειγμα τι εννοώ
παίζω αγώνα κυπέλλου χθες με την ομάδα μου τον TIGRAN.
Είναι ομάδα ρεζέρβα που την έχω να παραμένει στο ίδιο επίπεδο εδώ και πολλές σεζόν.
γι 'αυτό και την έχω στημένη όπως νά'ναι για να χάνω.
μόνο στο κύπελλο και στις ομοσπονδίες την στήνω κανονικά.
Βλέποντας τους αγώνες φίλων με την βασική μου ομάδα τον ΝΙΚ, βλέπω ότι σε 4-5 λεπτά έχω κύπελλο με τον TIGRAN.
Ανάμεσα σε πανικό, απελπισία, απογοήτευση, νευρα, λέω ας πάω να δω και βλέπουμε.
Ωσπου να αλλάξω λογαριασμό, δεν πρόλαβα να φτιαξω την ομάδα αλλ'α με το που ξεκινάει, αλλάζω κατευθείαν και βάζω το τέρμα μου κι έναν αμυντικό.
Βάζω και τους άλλους τους κακόμοιρους παίκτες μου σε σωστές θέσεις και δίνω εντολές
πολύ αμυντική, έντονη πίεση, σκληρό τάκλιγκ, χωρίς αντεπιθέσεις κι οφσάιντ και δώστου μπόνους άμυνας σε όλο το παιχνίδι.
Την 3η αλλαγή την κρατούσα για το τέλος, μην μου τύχει τραυματισμός.
Το αποτέλεσμα ? νίκη 1-0
- ο αντίπαλος (που δεν ήταν παρών), πρέπει να έπαθε πλάκα βλέποντας το αποτέλεσμα και τις συνθέσεις.
Δεν μπορεί να φανταστεί όμως τι έγινε.
Τι θα μπορούσε να ποστάρει τώρα σε ένα fb γκρουπ για τον αγώνα του, άντε να φανταστείς χαχα
- μάρτυρας μου ο Nick Lizas που είναι φίλος της ομάδας και μπορεί να δει τον αγώνα αυτό
΄