αντε ρε νικ...αποκλειεται..δε το πιστευω!!!!
αντε ρε νικ...αποκλειεται..δε το πιστευω!!!!
Να δούμε πότε θα έρθει καλοκαίρι
Επίπεδο 52 και παίζουμε από το 13. Και εδώ και 2 μέρες με αυτές τις προπονήσεις έχει γίνει σήριαλ, έχω κάνει 10 μέχρι τώρα και έχει μείνει στις 4 πόσο τραγικό ποια!!
Last edited by Litsa; 05-23-2018 at 10:00 PM.
αυτό είναι από τα τελευταία bug.
μην του δίνεις σημασία, απλά πήγαινε για το 4 Χ10% μπόνους.
Αυτά μετράνε.
όσο πιο μεγάλα είναι τα επίπεδα, τόσο πιο απρόβλεπτο το παιχνίδι.
Ο λόγος?
Αν δεις την σύγκριση δύο ομάδων, υπάρχουν δύο νούμερα.
Αυτό του ποσοστού
100% vs 130% , διαφορά 30%, 1,5 αστέρι δηλαδή.
Αλλά υπάρχει και η ποσότητα των ικανοτήτων των παικτών.
ας πούμε 247 vs 252.
Οπότε σε αυτά τα νούμερα το πραγματικό σύνολο των χαρακτηριστικών έχει πολύ μικρότερη διαφορά.
Επίσης ο άλλος μετά από κάποια χρόνια, έχει βαρεθεί το παιχνίδι αλλά κρατάει την ομάδα του, κάνει προπόνηση με μπόνους κομπλέ, μπορεί να έχει και μπόνους νίκης στο φουλ αφού λεφτά υπάρχουν αλλά δεν ασχολείται παραπάνω και δεν βλέπει τους αγώνες του πια.
Αυτό σου δίνει εσένα πλεονέκτημα κατοχής, ξέρω γω 60%-40% αλλά στην ουσία αυτό δεν βοηθάει καθόλου στους υπολογισμούς του παιχνιδιού.
Όλα αυτά όταν συμβαίνουν, μοιάζει σαν τρολ αποτέλεσμα.
Καταλαβαίνω ότι όσο ποιο δυνατές οι ομάδες του πρωταθληματος θα υπάρξουν και περίεργα αποτελέσματα αλλά να χάνουμε αγώνες όταν παίζουν αντίπαλοι με 10 παίχτες η όταν δεν έχεις φτιάξει καθόλου τα ηθικά και η κατάσταση παιχτών στο 9% και να κερδίζεις τον πρώτο ενώ είναι παρών είναι κάτι το οποίο δεν εξηγείτε. Ok είπαμε δύσκολο το πρωτάθλημα αλλά να βλέπω κάθε μέρα με το στανιό έστω κ μια ισοπαλία ενώ διαθέτω την καλύτερη ομάδα!! Θα φταίει ίσως που σταματήσαμε να χώνουμε. Αν σε πάει από αρχή καλός, αν σου αρχίσει τα κουλά καλύτερα το αφήνεις στον αυτόματο από το να σου σπάει τα νεύρα κάθε τόσο. Οπότε τώρα καταλαβαίνω κ τον λόγο που τα αφήνουν όσοι πατάμε μεγάλα επίπεδα. Για εκεί κλείνω εγώ κ τα υπόλοιπα παιδιά.
Last edited by Litsa; 05-24-2018 at 07:33 PM.
Καλή σαιζόν από μένα. Πρώτος αγώνας πρωτάθληματος πριν λίγο.. Εντός έδρας, ισοδύναμος αντίπαλος. Εγώ στα δυο πρώτα super League & κύπελλο, 4 νίκες με 17-1 γκολ... Απέναντι σε αξιόλογους αντιπάλους...
Αποτέλεσμα αγώνα 0-4!!!!!
Με 60-40 κατοχή υπέρ μου...
Γιατί 'οι αντίπαλοι ήθελαν τη νίκη περισσότερα'
Ήταν που ήταν για γέλια, μετά το τελευταίο update για τις εθνικές ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ.