Results 1 to 10 of 625
Like Tree394Likes

Thread: Απαράδεκτο αποτέλεσμα

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Dreamer
    Τελικος κυπελλου.Σε ενα παιχνιδι με απολυτα ισοδυναμο αντιπλαλο,οπου τα στατιστικα εγερναν προς εμενα το παιχνιδι πηγε στα πεναλτυ και εκει εχασα την ευκαιρια να παραμεινω στο treble διοτι στο πρωταθλημα ειμαι 14 β. μπροστα και στο CL ειμαι στον τελικο επισης.Ως εδω εδω ολα φυσιολογικα,κανενα απαραδεκτο αποτελεσμα.Εγινε ομως το εξης κωμικοτραγικο.Ενω ολες η λειτουργιες(διαταξη,τακτικ ες,αλλαγες κλπ)πηγαιναν μια χαρα,δεν μπορουσα με κανενα τροπο να ενεργοποιησω τα μπονους.Και με δεδομενο οτι επαιζα εντονη πιεση ολο το 90λεπτο,συν οτι ειχα και λιγο παραπανω στις στατιστικες(ειδικα κατοχη 60-40),πιστευω ακραδαντα οτι αν λειτουργουσαν τα μπονους θα σηκωνα το κυπελλο στην κανονικη διαρκεια.
    Εστειλα αναφορα στη nordeus,το επιβεβαιωσαν και οι ιδιοι οτι τα μπονους δεν ενεργοποιηθηκαν και απολογουμενοι μου εδωσαν 10 τοκεν.
    Ολο και κατι θα συμβαινει καθε φορα σε καποιους απο εμας και θα γινεται η κατασταση ταραμανελα.Εχει καταντησει αηδια η ιστορια.Τι να τα κανω τα 10 τοκεν δηλαδη?
    Απαράδεκτο αποτέλεσμα-screenshot_1.pngΑπαράδεκτο αποτέλεσμα-screenshot_2.pngΑπαράδεκτο αποτέλεσμα-screenshot_3.pngΑπαράδεκτο αποτέλεσμα-screenshot_4.jpg
    nikolgiorgos and dsio like this.

Pro dsio's Avatar
    Quote Originally Posted by Jorge Volos View Post
    Τελικος κυπελλου.Σε ενα παιχνιδι με απολυτα ισοδυναμο αντιπλαλο,οπου τα στατιστικα εγερναν προς εμενα το παιχνιδι πηγε στα πεναλτυ και εκει εχασα την ευκαιρια να παραμεινω στο treble διοτι στο πρωταθλημα ειμαι 14 β. μπροστα και στο CL ειμαι στον τελικο επισης.Ως εδω εδω ολα φυσιολογικα,κανενα απαραδεκτο αποτελεσμα.Εγινε ομως το εξης κωμικοτραγικο.Ενω ολες η λειτουργιες(διαταξη,τακτικ ες,αλλαγες κλπ)πηγαιναν μια χαρα,δεν μπορουσα με κανενα τροπο να ενεργοποιησω τα μπονους.Και με δεδομενο οτι επαιζα εντονη πιεση ολο το 90λεπτο,συν οτι ειχα και λιγο παραπανω στις στατιστικες(ειδικα κατοχη 60-40),πιστευω ακραδαντα οτι αν λειτουργουσαν τα μπονους θα σηκωνα το κυπελλο στην κανονικη διαρκεια.
    Εστειλα αναφορα στη nordeus,το επιβεβαιωσαν και οι ιδιοι οτι τα μπονους δεν ενεργοποιηθηκαν και απολογουμενοι μου εδωσαν 10 τοκεν.
    Ολο και κατι θα συμβαινει καθε φορα σε καποιους απο εμας και θα γινεται η κατασταση ταραμανελα.Εχει καταντησει αηδια η ιστορια.Τι να τα κανω τα 10 τοκεν δηλαδη?
    Click image for larger version. 

Name:	Screenshot_1.png 
Views:	36 
Size:	24.0 KB 
ID:	84838Click image for larger version. 

Name:	Screenshot_2.png 
Views:	36 
Size:	22.4 KB 
ID:	84839Click image for larger version. 

Name:	Screenshot_3.png 
Views:	34 
Size:	35.0 KB 
ID:	84840Click image for larger version. 

Name:	Screenshot_4.jpg 
Views:	34 
Size:	26.5 KB 
ID:	84841
    Αν έχεις και αλλά 10 από τον τελευταίο mini διαγωνισμό να κάνεις update το scout list.

Γκίνια, που είναι εκνευριστική ειδικά όταν συμβαίνει σε τελικό.

Sent from my SM-T710 using Tapatalk
    Jorge Volos likes this.
    Club: LEGENDS FC (Level: 50)
    40x League, 24x Champions League, 26x Cup, 12x Super Cup
    18x Triple Crown
    10x Quadruple Crown

Association: OPA MATSIOULA F.C.
    Highest Division: Diamond