αφού έχει άλλους εκτελεστές
ο Roebbers χτυπάει τα δύο πρώτα και οι Ingram - Godoy τα άλλα δύο.
Πως γίνεται αυτό
αφού έχει άλλους εκτελεστές
ο Roebbers χτυπάει τα δύο πρώτα και οι Ingram - Godoy τα άλλα δύο.
Πως γίνεται αυτό
2ος ημιτελικός τσουλου σήμερα με κατώτερο αντίπαλο και αφού στον πρώτο έχασα 0-1 με 70-30 κατοχή διπλάσιες τελικές και τον τερματοφύλακα του αντιπάλου να αγγίζει το άριστο,ήρθε και το σημερινό 3-3 που με άφησε εκτός τελικού έχοντας οι 3 dc μου βαθμολογίες 5.2, 4.5 και 4.2.Θεϊκό έτσι;
3 DC
Τι συστήματα παίζατε ?
Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html
Καλησπερα,ξεκινησα για 1η φορα να κανω τακινγκ με τους ομαδες μου λογο ενος επαγγελματικου ταξιδιου κ ειπα τουλαχιστον να ειναι εποικοδομητικο το παιχνιδι,αλλα η Nordeus μας κανει πλακα... κ ενταξει τωρα που θελω να γινω σακος του μποξ....τι γινετε ομως εαν εισαι απο την αλλη πλευρα??? οεο??? κ σου κατσει κανενα τετοιο λαχειο....τραβας τα μαλια σου...η το παρατας??? Ως τωρα κ στις 2 ομαδες μου επεσε ζαρια... υπερ μου,θελω να δω κ στις επομενες. Τα συμπερασματα δικα σας. Προσθετω εικονες.
.
.
.
Santorini FC | Level 33
Perfect League Wins 26/26: x10
Double: x12
Triple Crown: x16
Quadable: x5
.
ε, τα φιλικά έχουν άλλη λογική.
Το κύπελλο γιατί δεν το κυνηγάς ?
Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html
Last edited by Mr Dosohos®; 01-10-2018 at 05:59 PM.
Santorini FC | Level 33
Perfect League Wins 26/26: x10
Double: x12
Triple Crown: x16
Quadable: x5
.
Σημερινή "ομορφιά" σε αγώνα chl, εκτός έδρας με λίγο καλύτερο αντίπαλο. Κανονική προετοιμασία, 52-48 κατοχή υπέρ του, 6.6 τελική βαθμολογία δικού μου τερματοφύλακα. Τελικό σκορ? 5-0 εναντίον μου .
Ότι να ναι...
Sent from my iPad using Tapatalk
In Tesla FC's club we fight for glory in our fields. Our mission is a wealthy, yet promising team,
that spreads its ideas beyond the horizon and leads our spirit to the victory.
- A.E.K. FC
| seasons 01 -> 37 |
- Tesla F.C.
| seasons 38 -> 67 |
- Dragons F.C.
| seasons 68 -> 75 |
παρα πολυ ειναι οχι απλα πολυ.